Gasten Marriott kunnen stadionomroeper bij Manchester United worden

20 februari 2019 | Thijs Jacobs

Marriott International en Manchester United kondigen vandaag een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De 120 miljoen leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren door deze samenwerking van exclusieve en unieke voetbalbelevenissen van Manchester United, waaronder de kans om voor één dag stadionomroeper of kitmanager van de club zijn.

De nieuwe samenwerking wordt vandaag gelanceerd met een film met bekende gezichten uit het eerste team en het teammanagement van Manchester United waarin magische momenten tot leven worden gebracht.

Spanning en sensatie

Directeur van de Manchester United Groep, Richard Arnold, zegt: "Marriott International is marktleider in zijn branche. We zijn blij met Marriott samen te kunnen werken aan de lancering van hun nieuwe reisprogramma, Marriott Bonvoy. Samen kijken we ernaar uit om onvergetelijke momenten te creëren voor de leden van Marriott Bonvoy, geïnspireerd door de spanning en sensatie die alleen Manchester United kan creëren voor fans van over de hele wereld.”

Leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren niet alleen van het exclusieve portfolio aan wereldwijde merken en locaties, verspreid over 130 landen en gebieden; ook hebben zij beschikking tot ongeëvenaarde ledenvoordelen en exclusieve belevenissen van Marriott Bonvoy Moments.

Karin Timpone, Global Marketing Officer bij Marriott International, zegt: "We zijn erg blij dat we onze Marriott Bonvoy-leden, naast de vele voordelen waar ze al van konden profiteren, nu ook gebruik kunnen laten maken van unieke Manchester United-belevenissen. Met deze samenwerking kunnen onze leden bieden op unieke en exclusieve VIP-belevenissen tijdens de wedstrijden, door punten in te zetten die ze tijdens hun verblijf in onze hotels hebben verzameld.

Met Marriott Bonvoy Moments kunnen leden hun punten inzetten voor de aanschaf van de 8.000 lifestyle-, entertainment-, sport-, culinaire en andere belevenissen over de hele wereld.

Exclusieve Manchester United Moments waarop leden kunnen bieden zijn onder andere:

 

Stadionomroeper worden

Marriott Bonvoy-leden kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kijkje achter de schermen in het iconische 'Theater of Dreams'. Ze kunnen hierbij meelopen met de stadionomroeper die de wedstrijd aan het voorbereiden is. Voorafgaand aan de wedstrijd maakt de winnaar van de veiling de sfeer mee langs het veld, samen met een introducé, met een echte VIP-behandeling inclusief gratis kaartjes voor de wedstrijd en een meet-and-greet met een voormalig speler van Manchester United.

Het team verwelkomen bij aankomst in Old Trafford 

Leden en hun introducees die op de wedstrijddag bij Old Trafford aankomen, krijgen de kans een Manchester United-icoon te ontmoeten bij het veld. Daarna mogen ze door de spelerstunnel lopen, naar de plek waar de spelersbus stopt om op de perfecte plek te staan om het team te verwelkomen als ze uit de bus stappen en naar de kleedkamer gaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

'Kitmanager’ belevenis 

De leden van Marriott Bonvoy krijgen de kans om een dag mee te lopen met de kitmanager van de club en deze helpen alles perfect klaar te leggen in de thuiskleedkamer van Old Trafford. De winnaar van de veiling mag, samen met een introducé, helpen bij het voorbereiden van het wedstrijdtenue, voordat de spelers in de kleedkamer arriveren. Daarna mag hij of zij naar het veld, voor een meet-and-greet met een Manchester United-icoon om vervolgens ontspannen achterover te leunen en voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een VIP-behandeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: