Gasten Marriott kunnen stadionomroeper bij Manchester United worden

20 februari 2019 | Thijs Jacobs

Marriott International en Manchester United kondigen vandaag een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De 120 miljoen leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren door deze samenwerking van exclusieve en unieke voetbalbelevenissen van Manchester United, waaronder de kans om voor één dag stadionomroeper of kitmanager van de club zijn.

De nieuwe samenwerking wordt vandaag gelanceerd met een film met bekende gezichten uit het eerste team en het teammanagement van Manchester United waarin magische momenten tot leven worden gebracht.

Spanning en sensatie

Directeur van de Manchester United Groep, Richard Arnold, zegt: "Marriott International is marktleider in zijn branche. We zijn blij met Marriott samen te kunnen werken aan de lancering van hun nieuwe reisprogramma, Marriott Bonvoy. Samen kijken we ernaar uit om onvergetelijke momenten te creëren voor de leden van Marriott Bonvoy, geïnspireerd door de spanning en sensatie die alleen Manchester United kan creëren voor fans van over de hele wereld.”

Leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren niet alleen van het exclusieve portfolio aan wereldwijde merken en locaties, verspreid over 130 landen en gebieden; ook hebben zij beschikking tot ongeëvenaarde ledenvoordelen en exclusieve belevenissen van Marriott Bonvoy Moments.

Karin Timpone, Global Marketing Officer bij Marriott International, zegt: "We zijn erg blij dat we onze Marriott Bonvoy-leden, naast de vele voordelen waar ze al van konden profiteren, nu ook gebruik kunnen laten maken van unieke Manchester United-belevenissen. Met deze samenwerking kunnen onze leden bieden op unieke en exclusieve VIP-belevenissen tijdens de wedstrijden, door punten in te zetten die ze tijdens hun verblijf in onze hotels hebben verzameld.

Met Marriott Bonvoy Moments kunnen leden hun punten inzetten voor de aanschaf van de 8.000 lifestyle-, entertainment-, sport-, culinaire en andere belevenissen over de hele wereld.

Exclusieve Manchester United Moments waarop leden kunnen bieden zijn onder andere:

 

Stadionomroeper worden

Marriott Bonvoy-leden kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kijkje achter de schermen in het iconische 'Theater of Dreams'. Ze kunnen hierbij meelopen met de stadionomroeper die de wedstrijd aan het voorbereiden is. Voorafgaand aan de wedstrijd maakt de winnaar van de veiling de sfeer mee langs het veld, samen met een introducé, met een echte VIP-behandeling inclusief gratis kaartjes voor de wedstrijd en een meet-and-greet met een voormalig speler van Manchester United.

Het team verwelkomen bij aankomst in Old Trafford 

Leden en hun introducees die op de wedstrijddag bij Old Trafford aankomen, krijgen de kans een Manchester United-icoon te ontmoeten bij het veld. Daarna mogen ze door de spelerstunnel lopen, naar de plek waar de spelersbus stopt om op de perfecte plek te staan om het team te verwelkomen als ze uit de bus stappen en naar de kleedkamer gaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

'Kitmanager’ belevenis 

De leden van Marriott Bonvoy krijgen de kans om een dag mee te lopen met de kitmanager van de club en deze helpen alles perfect klaar te leggen in de thuiskleedkamer van Old Trafford. De winnaar van de veiling mag, samen met een introducé, helpen bij het voorbereiden van het wedstrijdtenue, voordat de spelers in de kleedkamer arriveren. Daarna mag hij of zij naar het veld, voor een meet-and-greet met een Manchester United-icoon om vervolgens ontspannen achterover te leunen en voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een VIP-behandeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
Welke beoordelingen ontvangen hotels en hoe uiten zij zich op social media?

Nog snel een vakantie boeken of dit najaar een weekendje weg in eigen land? Online ondernemersplatform Places.nl zocht voor u uit hoe hotels beoordeeld worden door klanten. En dat niet alleen: hoe presteren deze hotels eigenlijk op social media? Want wat is nou leuker dan foto’s bekijken om al...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Interview Longread
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Ruby Hotels fonkelt aan het firmament van het Duitse hotellandschap en zal binnen niet al te lange tijd wereldwijd bekend zijn. Als we de drukke openingsagenda bekijken, zien we openingen in Londen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen, Helsinki, Zürich en enkele locaties in China op de planning....

Achtergronden Tech
Overname Winner Hotel Software door Mews

Mews, het snelst groeiende SaaS Property Management Systeem (PMS) voor hotels en hostels, heeft de grootste Belgische software-leverancier, Winner Hotel Software, overgenomen. De strategische samenwerking tussen de twee toonaangevende Property Management Systems draagt bij aan de uitbreiding van ...

Achtergronden Internationaal
Deze items worden door hotelgasten het vaakst gestolen uit het hotel

Het stelen van zeep of pennen lijkt voor veel hotelgasten onschuldig, maar sommige zijn zo brutaal dat ze tv's, piano's, matrassen of zelfs opgezette dieren uit het hotel dragen. Wellness Heaven heeft 1.157 hoteliers gevraagd welke items het meest worden gestolen. In het bijzonder zien we ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: