Gasten Marriott kunnen stadionomroeper bij Manchester United worden

20 februari 2019 | Thijs Jacobs

Marriott International en Manchester United kondigen vandaag een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De 120 miljoen leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren door deze samenwerking van exclusieve en unieke voetbalbelevenissen van Manchester United, waaronder de kans om voor één dag stadionomroeper of kitmanager van de club zijn.

De nieuwe samenwerking wordt vandaag gelanceerd met een film met bekende gezichten uit het eerste team en het teammanagement van Manchester United waarin magische momenten tot leven worden gebracht.

Spanning en sensatie

Directeur van de Manchester United Groep, Richard Arnold, zegt: "Marriott International is marktleider in zijn branche. We zijn blij met Marriott samen te kunnen werken aan de lancering van hun nieuwe reisprogramma, Marriott Bonvoy. Samen kijken we ernaar uit om onvergetelijke momenten te creëren voor de leden van Marriott Bonvoy, geïnspireerd door de spanning en sensatie die alleen Manchester United kan creëren voor fans van over de hele wereld.”

Leden van het reisprogramma Marriott Bonvoy profiteren niet alleen van het exclusieve portfolio aan wereldwijde merken en locaties, verspreid over 130 landen en gebieden; ook hebben zij beschikking tot ongeëvenaarde ledenvoordelen en exclusieve belevenissen van Marriott Bonvoy Moments.

Karin Timpone, Global Marketing Officer bij Marriott International, zegt: "We zijn erg blij dat we onze Marriott Bonvoy-leden, naast de vele voordelen waar ze al van konden profiteren, nu ook gebruik kunnen laten maken van unieke Manchester United-belevenissen. Met deze samenwerking kunnen onze leden bieden op unieke en exclusieve VIP-belevenissen tijdens de wedstrijden, door punten in te zetten die ze tijdens hun verblijf in onze hotels hebben verzameld.

Met Marriott Bonvoy Moments kunnen leden hun punten inzetten voor de aanschaf van de 8.000 lifestyle-, entertainment-, sport-, culinaire en andere belevenissen over de hele wereld.

Exclusieve Manchester United Moments waarop leden kunnen bieden zijn onder andere:

 

Stadionomroeper worden

Marriott Bonvoy-leden kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kijkje achter de schermen in het iconische 'Theater of Dreams'. Ze kunnen hierbij meelopen met de stadionomroeper die de wedstrijd aan het voorbereiden is. Voorafgaand aan de wedstrijd maakt de winnaar van de veiling de sfeer mee langs het veld, samen met een introducé, met een echte VIP-behandeling inclusief gratis kaartjes voor de wedstrijd en een meet-and-greet met een voormalig speler van Manchester United.

Het team verwelkomen bij aankomst in Old Trafford 

Leden en hun introducees die op de wedstrijddag bij Old Trafford aankomen, krijgen de kans een Manchester United-icoon te ontmoeten bij het veld. Daarna mogen ze door de spelerstunnel lopen, naar de plek waar de spelersbus stopt om op de perfecte plek te staan om het team te verwelkomen als ze uit de bus stappen en naar de kleedkamer gaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd.

'Kitmanager’ belevenis 

De leden van Marriott Bonvoy krijgen de kans om een dag mee te lopen met de kitmanager van de club en deze helpen alles perfect klaar te leggen in de thuiskleedkamer van Old Trafford. De winnaar van de veiling mag, samen met een introducé, helpen bij het voorbereiden van het wedstrijdtenue, voordat de spelers in de kleedkamer arriveren. Daarna mag hij of zij naar het veld, voor een meet-and-greet met een Manchester United-icoon om vervolgens ontspannen achterover te leunen en voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een VIP-behandeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: ''Gelukkig hebben wij long-stay appartementen''

Loppersum. De Groningse plaats staat bekend als epicentrum van de aardbevingen, veroorzaakt door de gaswinning door de NAM. Tegelijkertijd is het een oase van rust, een plek waar je ruimte vindt en veilig kunt vertoeven. Cees de Vries, eigenaar van Hotel Spoorzicht & Spa, neemt ons mee door zijn ...

Tech Branded Content
Netflix streamen kan nu ook op de hotelkamer

Het Van der Valk Hotel in Vianen heeft een primeur te pakken. In dit hotel kunnen de hotelgasten, op dit moment op 12 kamers, alle content vanaf hun eigen device streamen naar de hotel-tv. Dit is nieuw, want met name Netflix kon in hotels tot op heden niet zomaar gestreamd worden. Thuis kan vrijw ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Hotelbouwplannen Achtergronden
Rijksmonument Prinshendrikhof wordt uniek Hotel Palazzo aan het water

Rijksmonument Prinshendrikhof in Haarlem krijgt zo goed als zeker een nieuwe bestemming. Het grote pand aan de Prins Hendrikstraat, met de natuurstenen gevel en risalto, voorzien van Toscaanse halfzuilen en fronton, wordt als het aan Cobraspen ligt omgetoverd tot Hotel Palazzo. Het meest bijzondere ...

Hotelketens
Palace Hotel neemt afscheid van de Radisson Hotel Group

Per 1 januari 2021 maakt het Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee geen deel meer uit van de Radisson Hotel Group. Sinds 2014 was het hotel op basis van een franschisecontract aangesloten bij het merk Radisson Blu. Afgelopen zomer is de keuze gemaakt om als zelfstandig hotel verder te gaan. Andr&eac ...

Longread
De GM-AM-relatie in brand-managed hotels

Het afgelopen jaar werden op de Hoge Hotelschool in Breda twee scripties geschreven, vanuit verschillend perspectief, maar over hetzelfde onderwerp: wat zijn ‘best practices’ voor het creëren en in stand houden van een vruchtbare werkrelatie tussen asset managers (verder: AM’s ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: