Marriott Amsterdam verwelkomt Janeth Rodriguez als nieuwe Executive Chef

Auteur: Redactie
Personalia 18 juli 2023
Marriott Amsterdam verwelkomt Janeth Rodriguez als nieuwe Executive Chef

Janeth Rodriguez verruilt de Bahamas voor Nederland, waar zij binnen het Amsterdam Marriott Hotel verantwoordelijk is voor de culinaire ervaringen van onder andere het Midtown Grill Restaurant. Rodriguez, afkomstig uit Venezuela, heeft al ruim 22 jaar ervaring in keukens in met name Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied.

Ze begon haar carrière bij het Renaissance Caracas La Castellana Hotel, waarna ze haar vaardigheden verder ontwikkelde als Chef de Cuisine in Abu Dhabi en Dubai. Haar passie voor diverse keukens en culturen bracht haar in 2018 naar het Caribisch gebied, waar ze de rol van Executive Chef op zich nam in Curaçao.

In de laatste jaren deed ze meer ervaring op in de Bahamas. Volgende bestemming: Europa, Amsterdam. In haar rol als Executive Chef zal Janeth verantwoordelijk zijn voor Midtown Grill, Sorel's Bar & Lounge, M Club Lounge, banqueting en roomservice.

Janeth Rodriguez is enthousiast over deze stap: "Ik ben ontzettend verheugd om te werken bij het Marriott Hotel. In Amsterdam, een perfecte stad voor culturele diversiteit, is het mijn doel om onze gasten mee te nemen op een gastronomische reis, zodat ze de smaken kunnen ervaren die ik heb verzameld tijdens mijn culinaire reizen door steden, regio's, landen en continenten."

 

Overig nieuws