Moxy Den Haag blaast 1 kaarsje uit

Auteur: Redactie
Events Mensen 2 oktober 2023
Moxy Den Haag blaast 1 kaarsje uit

Met ballonbogen, bubbels en heerlijke hapjes werd de eerste verjaardag van Moxy Den Haag gevierd. De opstartproblemen zijn inmiddels verholpen en nu kan er met opgeheven hoofd gekeken worden naar de toekomst. “Het is mooi dat we een jaar open zijn, het loopt nu als een trein”, aldus Remco van der Jagt, general manager van Moxy Den Haag.

Het hotel aan de Wijnhaven in Den Haag werd gekocht in de nadagen van de coronapandemie, waarna er hard is gewerkt om het hotel helemaal in de Moxy stijl te renoveren. Het resultaat is een mooi modern hotel, met stijlvolle en speelse karakters. In het laagseizoen was het nog rustig, maar sinds de zomer draait het bedrijf goed, tot genoegen van Van der Jagt.

Niet stil blijven staan

“Aankomend jaar is er genoeg te doen”, zegt Van der Jagt. “We zijn druk bezig met de gemeente Den Haag om de entree goed te integreren met de rest van het hotel.” Ook heeft hij een visie voor de toekomst: “De gasten weten ons nu goed te vinden, maar we willen aankomend jaar ook een ontmoetingsplek voor de buurt zijn. Buurtbewoners kunnen dan komen om te vergaderen of een drankje te doen, zonder dat ze een kamer hoeven te reserveren.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws