Netwerkborrel voor evenementenlocaties en hotels in Den Haag

Auteur: Redactie
Events 28 december 2022
Netwerkborrel voor evenementenlocaties en hotels in Den Haag

Om hotels en evenementenlocaties in Den Haag met elkaar te verbinden wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor alle Haagse locaties. Het doel is om de samenwerking binnen de regio te stimuleren en elkaar te versterken in het aantrekken van zowel leisure bezoekers als zakelijke gasten uit binnen- en buitenland. De netwerkborrel vindt plaats op 26 januari 2023. 

“Tijdens het jaarlijkse partnerevent van The Hague & Partners in juni 2022 is de behoefte naar boven gekomen om op een informele manier bij elkaar te komen om ideeën uit te wisselen tussen verschillende hotels en locaties in Den Haag. Zo is het idee voor de Haagse locatie netwerkborrel tot stand gekomen. Tijdens de locatieborrel komen alle locaties en hotels in Den Haag samen om de verbinding op een informele manier met elkaar op te zoeken”, aldus Marjolein Lalleman, accountmanager bij The Hague & Partners.

Samenwerking in regio

“Om de samenwerking in de regio te stimuleren en om Den Haag nog meer op de kaart te zetten, nodigen we alle locatiepartners van The Hague & Partners uit bij ons in het hotel. We zijn trots dat we al 50 aanmeldingen hebben ontvangen van onder andere collega-hotels, locaties, musea, Het World Forum en Madurodam”, aldus Remco van der Jagt, General Manager van Residence Inn by Marriott The Hague.

Het netwerkevent wordt georganiseerd door marketingorganisatie The Hague & Partners in samenwerking met Moxy The Hague en Residence Inn by Marriott The Hague, onderdeel van International Hotel Capital Partners. Het event vindt plaats in de twee hotels waar ook een rondleiding mogelijk is. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws