Nieuwe manager voor Hotel Udens Duyn

18 juli 2013 |
Nieuwe manager voor Hotel Udens Duyn

Anke Dortmans is aangesteld als manager van viersterrenhotel Udens Duyn. Dit hotel wordt gebouwd naast het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden en gaat in september officieel
open. Dortmans volgt Gerlof Menkveld op, die tijdens de bouw van het hotel de functie van interim manager heeft vervuld.

Hotelloopbaan
Dortmans is afkomstig van Amrâth Hotel in Born en Thermen Born vlakbij Sittard. Daarvoor werkte zij onder andere als general manager van het Mercure hotel in Eindhoven. Dortmans heeft International Hospitality Management gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.

Herstellen e/o ontspannen
Dortmans: “Ik ben erg verheugd met mijn aanstelling. Udens Duyn is een prachtig hotel op een bijzondere plek en ik ben enorm trots dat ik er leiding aan mag gaan geven. Samen met mijn team gaan we er alles aan doen om Udens Duyn tot het meest aansprekende hotel van de regio te maken. Een plek waar mensen in alle rust kunnen herstellen, ontspannen van een vakantie kunnen genieten of alleen te gast zijn voor een smakelijke lunch of diner.”

Personeel gezocht
Als een van haar eerste officiële taken, is Dortmans op dit moment druk bezig met het selecteren en aanstellen van personeelsleden. Dortmans: “Een deel van onze gasten heeft extra zorg en aandacht nodig. Daarom zoeken wij collega’s die naast horeca ervaring extra zorggerelateerde vaardigheden hebben.”

Herstel à la care
Dortmans vervolgt: “Bij Udens Duyn kunnen gasten herstellen à la carte. Dat betekent dat zij zelf bepalen op welk tempo zij revalideren. Tijdens een welkomstgesprek bespreken wij met de gasten waar zij behoefte aan hebben. In Udens Duyn zijn diverse specialisten aanwezig die 24 uur per dag zorg bieden. Mensen die na ontslag uit het ziekenhuis nog wat zorg nodig hebben, kunnen daarvoor bij ons terecht. En wij hebben speciale arrangementen voor gasten die overbruggingszorg of respijtzorg nodig hebben. Uiteraard zijn de familieleden van al deze gasten ook van harte welkom. Bovendien is het hotel zeer geschikt voor reguliere gasten die tijdens hun vakantie willen genieten van comfort en natuurschoon.”

Door Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
Hotelovernachtingen volgend jaar weer terug op niveau 2019

Na de grootste dip uit de historie van de hotelsector is herstel in zicht. In 2022 komt het aantal hotelovernachtingen in Nederland weer uit op het niveau van piekjaar 2019 met bijna 55 miljoen. In Amsterdam duurt het een jaar langer voordat de schade is ingelopen, omdat de stad erg afhankelijk is v ...

Achtergronden Ondernemen
Max Brown Hotels winnaar 'Hotel Website of the Year 2021'

Zojuist is tijdens een digitale ceremonie bekend gemaakt dat Max Brown Hotels winnaar is geworden van de Hotel Website of the Year verkiezing 2021. De hotelketen mag deze titel een jaar lang voeren en heeft een bokaal en een cheque ter waarde van € 1.000 ontvangen. Communicatieboodschap door ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Hans van Spronsen
Column Hans van Spronsen: 2020; Het jaar van personeelstekort tot gastentekort

Begin 2020 was onze zorg en grootste uitdaging voor het jaar: het personeelstekort. In maart werden we ruw geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Corona sneed ons de pas af. Dit met ongelofelijke gevolgen voor onze sector. Al snel moesten we leven met de verplichte sluiting en vervolgens met d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: