Nieuwe manager voor Hotel Udens Duyn

18 juli 2013
Nieuwe manager voor Hotel Udens Duyn

Anke Dortmans is aangesteld als manager van viersterrenhotel Udens Duyn. Dit hotel wordt gebouwd naast het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden en gaat in september officieel
open. Dortmans volgt Gerlof Menkveld op, die tijdens de bouw van het hotel de functie van interim manager heeft vervuld.

*Hotelloopbaan*
Dortmans is afkomstig van Amrâth Hotel in Born en Thermen Born vlakbij Sittard. Daarvoor werkte zij onder andere als general manager van het Mercure hotel in Eindhoven. Dortmans heeft International Hospitality Management gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.

*Herstellen e/o ontspannen*
Dortmans: “Ik ben erg verheugd met mijn aanstelling. Udens Duyn is een prachtig hotel op een bijzondere plek en ik ben enorm trots dat ik er leiding aan mag gaan geven. Samen met mijn team gaan we er alles aan doen om Udens Duyn tot het meest aansprekende hotel van de regio te maken. Een plek waar mensen in alle rust kunnen herstellen, ontspannen van een vakantie kunnen genieten of alleen te gast zijn voor een smakelijke lunch of diner.”

*Personeel gezocht*
Als een van haar eerste officiële taken, is Dortmans op dit moment druk bezig met het selecteren en aanstellen van personeelsleden. Dortmans: “Een deel van onze gasten heeft extra zorg en aandacht nodig. Daarom zoeken wij collega’s die naast horeca ervaring extra zorggerelateerde vaardigheden hebben.”

*Herstel à la care*
Dortmans vervolgt: “Bij Udens Duyn kunnen gasten herstellen à la carte. Dat betekent dat zij zelf bepalen op welk tempo zij revalideren. Tijdens een welkomstgesprek bespreken wij met de gasten waar zij behoefte aan hebben. In Udens Duyn zijn diverse specialisten aanwezig die 24 uur per dag zorg bieden. Mensen die na ontslag uit het ziekenhuis nog wat zorg nodig hebben, kunnen daarvoor bij ons terecht. En wij hebben speciale arrangementen voor gasten die overbruggingszorg of respijtzorg nodig hebben. Uiteraard zijn de familieleden van al deze gasten ook van harte welkom. Bovendien is het hotel zeer geschikt voor reguliere gasten die tijdens hun vakantie willen genieten van comfort en natuurschoon.”

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws