Opening Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Auteur: Redactie
Hotelketens Opening 14 maart 2023
Opening Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Na een verbouwingsperiode aan het bestaande pand in Marknesse, gaan op 31 maart de deuren van het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse open voor gasten. Na de wervingsactie voor personeel met de Fletcher’s Sollicitaxi afgelopen januari, staan de hotelmanager en zijn team te popelen om gasten in de watten te leggen.

Nieuw bestemmingsplan gaf mogelijkheden

Het pand, voormalig Dyntes Tech Park, diende voorheen als bedrijfsverzamelgebouw waar bedrijven met innovatieve technologieën samenkwamen. Helaas lukte het de eigenaar niet om bedrijven te werven en te behouden. Na overleg tussen de eigenaar en gemeente, is het bestemmingsplan van het pand gewijzigd naar een recreatieve bestemming. “Toen bekend werd dat het pand in gebruik genomen mocht worden voor recreatie, zagen wij direct potentie in het gebouw en de locatie. Het pand ligt namelijk midden in het groen en direct aan het Waterloopbos. Op deze mooie plek hebben we, na een lange verbouwingsperiode, een splinternieuw hotel weten te realiseren dat perfect aansluit bij onze doelgroep en op het huidige aanbod van Fletcher Hotels. Door het toevoegen van dit hotel aan ons portfolio zijn we nu ook in de provincie Flevoland vertegenwoordigd”, aldus Ben de Ruijter, Director of Operations bij Fletcher Hotels.  

Splinternieuw hotel in Flevoland

Het nieuwe en moderne hotel aan het water, dat op 31 maart open gaat, beschikt over 112 comfortabele kamers, een à la carte restaurant met grote open keuken en oeverterras, een bar en twee ruime multifunctionele feest- en vergaderzalen. “Bij aankomst in dit hotel waan je je echt even in een andere wereld, want vanaf het oeverterras heb je een uitzicht over het water en de groene omgeving. Door de zeer gunstige ligging is dit hotel geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers.” Het hotel is namelijk gelegen aan natuurmonument het Waterloopbos en op korte afstand bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook een bezoekje aan Giethoorn, het Venetië van Nederland, ligt binnen de mogelijkheden voor de gasten.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws