Opening Hotel De Timmerfabriek last minute uitgesteld

Auteur: Redactie
Hotelbouwplannen 13 april 2022
Opening Hotel De Timmerfabriek last minute uitgesteld

De ‘grand opening’ van Hotel De Timmerfabriek die op 14 april zou plaatsvinden, is op het allerlaatste afgeblazen. Dit omdat de benodigde vergunningen nog niet zijn verstrekt door de gemeente Vlissingen. De eigenaar Kloeg Collection en projectontwikkelaar TEAM Leisure zijn daar naar eigen zeggen zeer teleurgesteld over.

Overleg

De gemeente Vlissingen zegt dat de reden is dat de vergunningsaanvraag te laat is ingediend. Het gaat om de Exploitatievergunning, Alcoholvergunning en de vergunning Brandveilig Gebruik. De projectontwikkelaar meldt dat er alles aan gedaan is en dat er overleg is op alle mogelijke niveaus. Op de vraag van Kloeg Collection aan de gemeente op welke termijn zij op de benodigde vergunningen kunnen rekenen, geeft de gemeente geen antwoord. De twee partijen zijn nog met elkaar in gesprek, meldt de projectontwikkelaar.

Klaar

Voor nu zijn de openingsfestiviteiten én de ingebruikname van Hotel de Timmerfabriek opgeschort tot een nader te bepalen datum. Het gebouw zelf is al wel klaar voor ingebruikname.

Overig nieuws