Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

24 oktober 2014 |
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het
interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift.

Lunch
De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regionale pers, foodbloggers en horecamensen, die op smakelijke wijze kennismaakten met het vernieuwde restaurant. Hen werd een mooie lunch voorgeschoteld door Tom Boere, die als chef de cuisine de dagelijkse leiding in de keuken op zich neemt.

Sterrenchef
“De keuken van Otium kenmerkt zich door geraffineerde smaken, eerlijke seizoensproducten en een snufje rock-'n-roll”, vertelt Boere, eerder werkzaam bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel. “Zelf noem ik het informeel chique.”

Radisson Blu
Gevestigd in het Radisson Blu Hotel op Park Rijk, te Schiphol-Rijk biedt het restaurant een pure verwenservice in een ontspannen sfeer en comfortabele ambiance. Willem Masseur, voorzitter van Coöperatie Park Rijk, is dan ook enthousiast over de opening van het restaurant. “Het betekent niet alleen een culinaire verrijking voor de regio, Otium is voor mensen die werken op Park Rijk ook een prachtige plek om ’s middags, of ’s avonds na het werk, een heerlijke maaltijd te nuttigen.”

Restaurant Otium is gevestigd aan de Boeingavenue 2 op Schiphol-Rijk en is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Kijk voor meer informatie op www.otium-restaurant.com.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Ondernemen
10 tips voor de mooiste hotelfoto's

Met mooie fotografie op uw website onderscheidt u zich en maakt u een goede eerste indruk. Het biedt een unieke kans om een ervoor te zorgen dat potentiële gasten uw hotel boeken. Als professioneel fotograaf met veel ervaring in de hotellerie deelt Wendy Bos haar kennis met de hotellerie:10 tip ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

Fletcher Hotels opent op 11 december a.s. de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaura ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Interview Longread
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overwel-- aan Covid-19. (Met dank aan Goscinny & Uderzo.) ‘Veertig procent meer omzet dan vorig jaar.’ Hoorden we dat goed ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: