Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

24 oktober 2014 |
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het
interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift.

Lunch
De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regionale pers, foodbloggers en horecamensen, die op smakelijke wijze kennismaakten met het vernieuwde restaurant. Hen werd een mooie lunch voorgeschoteld door Tom Boere, die als chef de cuisine de dagelijkse leiding in de keuken op zich neemt.

Sterrenchef
“De keuken van Otium kenmerkt zich door geraffineerde smaken, eerlijke seizoensproducten en een snufje rock-'n-roll”, vertelt Boere, eerder werkzaam bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel. “Zelf noem ik het informeel chique.”

Radisson Blu
Gevestigd in het Radisson Blu Hotel op Park Rijk, te Schiphol-Rijk biedt het restaurant een pure verwenservice in een ontspannen sfeer en comfortabele ambiance. Willem Masseur, voorzitter van Coöperatie Park Rijk, is dan ook enthousiast over de opening van het restaurant. “Het betekent niet alleen een culinaire verrijking voor de regio, Otium is voor mensen die werken op Park Rijk ook een prachtige plek om ’s middags, of ’s avonds na het werk, een heerlijke maaltijd te nuttigen.”

Restaurant Otium is gevestigd aan de Boeingavenue 2 op Schiphol-Rijk en is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Kijk voor meer informatie op www.otium-restaurant.com.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelketens Coronacrisis
citizenM lanceert nieuwe subscriptions als antwoord op veranderd consumentengedrag

citizenM zet twee subscriptions in de markt die zich richten op de digital nomads, de thuiswerkers en de bedrijven die op zoek zijn naar invulling van het nieuwe hybride werken. Dit aanbod wordt wereldwijd beschikbaar. Vanaf vandaag kunnen remote workers en digital nomads werken én ontspannen ...

Toerisme
46 procent meer herfstboekingen in Nederlandse vakantieparken 

Vakantieparken in Nederland zien deze herfstvakantie een boekingenstijging van 46 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van BungalowSpecials, waar grote parken van onder andere Landal, Roompot en Center Parcs bij zijn aangesloten. Het aantal boekingen voor de herfstvakantie ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Nieuwbouw Van der Valk Hotel Venlo bereikt hoogste punt

Het is alweer ruim een jaar geleden dat er werd gestart met de sloop, maar nu heeft de nieuwbouw van het Van der Valk Hotel in Venlo het hoogste punt bereikt. De bestaande toren bleef staan en heeft zestig kamers, maar daarnaast wordt een compleet nieuwe hotelvleugel gebouwd. In de nieuwe vleugel ...

Awards Duurzaamheid
Bucuti haalt als eerste resort wereldwijd een perfecte score bij Green Globe

Bucuti & Tara Beach Resort heeft ’s werelds eerste perfecte score van 100 punten gehaald bij Green Globe, het wereldwijd erkende duurzaamheidslabel. Daarnaast heeft Bucuti & Tara wederom de certificering verkregen als CO2-neutraal resort en blijft het het eerste en enige energie-neutra ...

Hotelbouwplannen Internationaal
Louvre Hotels Group blijft uitbreiden: 10 nieuwe hotels

Ondanks de impact van COVID-19 op de internationale hotelindustrie, blijft Louvre Hotels Group (LHG) - de op één na grootste hotelgroep van Europa en een dochteronderneming van Jin Jiang International - haar netwerk in Europa ontwikkelen door tien '7 Days Premium’ hotels over ...

Columns
Column Tanja Seegers: Ik pas me aan

Ik fiets door prachtige groene wijngaarden en verlaten Franse dorpen. De wind waait door mijn haren. Heel even voel ik me zo vrij als een vogel. Een moment van geluk. Vrijheid; de mogelijkheid om naar eigen wil te handelen. In maatschappelijke zin behelst het de mogelijkheid van groepen en individue ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: