Uniek aparthotel opent binnenkort in Oude Wevershuisjes van Amsterdam

Auteur: redactie
Opening Hotelketens 12 februari 2024
Uniek aparthotel opent binnenkort in Oude Wevershuisjes van Amsterdam

Amsterdam krijgt er binnenkort een bijzonder aparthotel bij. Tussen de Spiegelgracht en de Reguliersgracht, in het hart van Weteringbuurt, opent in maart 2024 namelijk Citadines Canal Amsterdam.

Citadines werd in 1984 gelanceerd in Frankrijk en werd in 2004 overgenomen door The Ascott Limited. Sindsdien heeft Citadines zich verder ontwikkeld als specialist in de wereld van de aparthotels. Citadines Canal Amsterdam is de nieuwste aanwinst van het merk en bevindt zich op een unieke locatie in het oude centrum, in de zeventiende eeuwse wevershuisjes die ook wel bekendstaan als het Noordse Bos.

Achter de historische gevel gaat voor gasten een moderne wereld met sfeervol vormgegeven appartementen open. Er zijn vier typen appartementen waar zij zelf hun perfecte verblijf kunnen samenstellen. Comfortabele kamers, een ontbijtservice en een 24-uurs receptie met gratis onbeperkt warme dranken. Dit alles zorgt voor een ontspannen gevoel net zoals thuis met het gemak en de service van een hotel. Zelfs huisdieren zijn toegestaan.

Het aparthotel, met 93 kamers en appartementen, is rustig gelegen en toch op loopafstand van populaire attracties, winkelgebieden, restaurants en cafés. De ideale uitvalsbasis voor een zakenreis, staycation of gewoonweg om Amsterdam uitgebreid te ontdekken. The Ascott Limited maakt daarnaast bekend USP Markering PR te hebben aangesteld om de communicatie voor Citadines op de Nederlandse markt te verzorgen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws