Vacature van de week: Hotel Pincoffs zoekt gastvrijheidstalent voor Front Office

Auteur: Redactie
Vacature van de Week 17 mei 2023
Vacature van de week: Hotel Pincoffs zoekt gastvrijheidstalent voor Front Office

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig boutique hotel met een groot hart voor de gast. Het hotel is Europees geclassificeerd als een 4-sterren superior hotel.  
Het staat door de goede gastenbeoordelingen al vele jaren in de top van Rotterdamse hotels op Tripadvisor en vele Online Travel Agencies. Gasten van Hotel Pincoffs waarderen het hotel gemiddeld met een ruime 9.
Hotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf en draagt de gouden Green Key met trots. 

Front Office

Kan jij de wensen in de ogen lezen van onze gasten? Wil jij werken bij het leukste boutiquehotel van Rotterdam? We zoeken een gastvrijheidstalent voor de Front Office met serieuze ambitie. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. 

Ervaring met werkzaamheden aan de receptie en horecaervaring zijn noodzakelijk. Wij maken gebruik van LodgeGate als PMS. 

Leden van Team Pincoffs zeggen nooit nee, zuchten nooit en zijn in staat elke gast met een grote glimlach te laten uitchecken. Je bent flexibel en praktisch ingesteld. Werken in de ochtend, avond en weekenden mag geen probleem zijn. Tegelijkertijd hebben wij oog voor andere sociale noden van ons personeel.

Je bent een duizendpoot, een zelfstandige aanpakker, collegiaal, creatief, MBO of HBO geschoold en bovenal een liefhebber van allrounden. Je schuwt geen verantwoordelijkheden, houdt het overzicht, je kunt plannen en kunt goed omgaan met hectische momenten.

Oud-stagiair?

Ben je een voormalig stagiair bij Pincoffs en had je een mooie beoordeling?
Solliciteer! Je hebt een streepje voor. 

Mail ons!

We hebben op dit moment niet meer vacatures dan de onderstaande, maar het hotelleven is allesbehalve statisch. Stuur een mail met jouw gegevens. Je bent niet de eerste die via een open sollicitatie tot ons team is toegetreden.
Pincoffs zoekt over het algemeen HBO-geschoolde allrounders, maar dit opleidingsniveau is niet verplicht. MBO'ers met ambitie en skills zijn ook zeer welkom. Ook ondernemers in de dop vinden vaak een leuke uitdaging bij Hotel Pincoffs. Bijvoorbeeld mensen die ooit een eigen boutiquehotel willen beginnen...

Voel jij je aangesproken? Heb jij zin om ons team te versterken?

Stuur een mail met jouw CV en een inhoudelijke motivatiebrief naar management@hotelpincoffs.nl en een cc naar edwin@hotelpincoffs.nl

Heb je vragen?

Bel naar 010- 29 74 500 en vraag naar hotelmanager Marjolein van Asperen. Of mail naar management@hotelpincoffs.nl

Overig nieuws