Vince Meurders wint The NXT GM Challenge 2024

Auteur: redactie
Awards 11 januari 2024
Vince Meurders wint The NXT GM Challenge 2024

Vince Meurders (HMSL'24) is tijdens het HotelloTOP Year Event op de Horecava uitgeroepen tot winnaar van The NXT GM Challenge 2024. Per 1 september 2024 gaat de Hotello een jaar lang aan de slag als general manager van NH Schiller en NH Caransa in Amsterdam.

Het was een spannende strijd tussen Vince en medefinalist Constantin Benesch (HMSL'23). Beide kandidaten werden tijdens de Challenge Days in november door een achtkoppige vakjury geselecteerd als finalist. Hun final pitch voor de medewerkers van NH Schiller en NH Caransa en een online voting besliste uiteindelijk wie van hen de unieke kans krijgt om op jonge leeftijd een jaar lang als General Manager aan de slag te mogen.

Basis voor een glansrijke carrière

Direct vanuit de hotelschoolbanken gaat Vince een jaar lang aan de slag als general manager van maar liefst twee hotels aan het bruisende Rembrandtplein in Amsterdam. Met alle voordelen die bij deze topfunctie horen én begeleiding van doorgewinterde captains of industry. Tijdens dit jaar leert hij alles wat er nodig is om het te maken in de internationale hospitality branche.

Hart voor de hotels

“Op deze baan kun je je niet voorbereiden, je moet het gewoon gaan doen”, zegt Lynn Woltjes, de winnares van afgelopen jaar en de huidige GM van NH Schiller en NH Caransa. “Ik kan een boek schrijven over wat ik hier de eerste maanden heb meegemaakt. We zitten midden tussen de clubs en restaurants, dus je kunt je vast voorstellen dat geen dag hetzelfde is. Vince komt hier terecht in een fantastisch team met hart voor de hotels.”

De kernkwaliteiten van een echte Hotello

“HotelloTOP heeft deze competitie in het leven geroepen om jonge Hotello’s te laten zien dat de hotellerie ontzettend veel kansen biedt”, vertelt Stephanie van Oorschot, voorzitter van HotelloTOP Nederland. “We zijn erg trots dat we The NXT GM Challenge met Minor Hotels kunnen voortzetten, zodat we talenten als Vince, een GM in hart en nieren, in onze mooie branche kunnen houden.”

Internationale carrièrekansen

The NXT GM Challenge werd voor de tweede maal georganiseerd in samenwerking met Minor Hotels. “The NXT GM Challenge biedt Minor Hotels als internationale hotelketen de uitgelezen kans om de grootste talenten van Nederland aan zich te binden”, motiveert Walter Kok, regional director of operations The Netherlands bij Minor Hotels, het enthousiasme. “Met meer dan 540 hotels wereldwijd zijn de mogelijkheden bij Minor Hotels grenzeloos. De strategisch gelegen hotels NH Schiller en NH Caransa, waar de NXT GM verantwoordelijk voor wordt, vormen hiervan het startpunt.”

Volop leer- en doorgroeimogelijkheden

“The NXT GM Challenge motiveert de kandidaten én ons; iedereen wil het beste uit zichzelf halen. Als je potentie laat zien, krijg je alle kansen bij Minor Hotels”, onderschrijft talent development specialist Stan van Gompel. “Zowel in Nederland als daarbuiten. Werken bij Minor Hotels betekent automatisch een heel groot netwerk en veel ondersteuning in je ontwikkeling. Ik weet zeker dat Vince daar ook veel aan gaat hebben als kersverse GM!”

Over The NXT GM Challenge en Minor Hotels

The NXT GM Challenge wordt georganiseerd door HotelloTOP en Minor Hotels. HotelloTOP is hét netwerkplatform voor studenten en alumni van de Nederlandse Hotel Managementscholen. Minor Hotels is een internationale hoteleigenaar, operator en investeerder die momenteel meer dan 540 hotels beheert en aanwezig is in 56 landen met de merken Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, NH Collection, NH Hotels, nhow en Elewana. Samen geven HotelloTOP en Minor Hotels jong hospitalitytalent een podium om zich te ontwikkelen en uit te dagen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws