Zevende keer Golden Zoover Award en 4-sterren Superior-predikaat voor Het Ros van Twente

Auteur: redactie
Awards 23 januari 2024
Zevende keer Golden Zoover Award en 4-sterren Superior-predikaat voor Het Ros van Twente

Hotel-Restaurant Het Ros van Twente heeft voor de zevende keer op rij een Golden Award ontvangen bij de Zoover Awards. De waardering van de gasten was dit jaar weer hoger dan vorig jaar en het hotel kreeg maar liefst een 9,7. “Dit is zeker iets waar we heel blij mee zijn. Het is echt een prestatie waar het hele team zich voor heeft ingezet”, aldus het eigenaarsechtpaar Anita Stappenbeld en John Berghaan. 

De Zoover Award is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Gasten kunnen een review plaatsen over hoe zij hun verblijf hebben ervaren. Alle reviews over het hele jaar 2023 worden daarbij meegenomen. De accommodaties met een hoge waardering ontvangen een Golden Award. 

Eerder ontving het hotel overigens al het predikaat 4-sterren Superiorhotel. Een classificatie van Hotelstars, waarbij binnen de viersterren range, Superior het hoogst haalbare is.

Nog meer luxe suites

Hotel-Restaurant Het Ros van Twente is gevestigd in De Lutte. Het heeft inmiddels 34 hotelkamers en suites, een ambachtelijk restaurant, verschillende vergaderruimtes, minigolfbaan en een grote tuin van vier hectare.

Het is bij recreatieve gasten vooral geliefd om de rust en ruimte en wordt veel gebruikt als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Daarnaast heeft het hotel het hele jaar ook veel zakelijke gasten. Bedrijven reserveren regelmatig vergaderarrangementen in combinatie met een overnachting, maar ook voor medewerkers die een langere periode in de regio aan het werk zijn. 

Het afgelopen jaren heeft het hotel vier nieuwe suites kunnen realiseren. De twee nieuwste suites zijn aan de achterzijde gesitueerd en kijken uit over het Twentse landschap. Ze hebben de toepasselijke naam Suites in het Groen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws