Je hebt gezocht op: Conrad

“Het merk is de doorslaggevende factor”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek 'De Correspondenten' vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in het buitenla...

“Het sterrensysteem hier ligt op zijn gat”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek 'De Correspondenten' vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in het buitenla...

“Managementmeetings houden met alleen je partner is best gek”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers - werkzaam in het bu...

“Vaak concurreren de accommodaties elkaar weg door prijsverlagingen”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers - werkzaam in het bu...

“Wij zijn het hart van het héle hotel, maar we moeten wel kunnen uitleggen waarom”
Nieuwe systemen en technologieën hebben in de afgelopen tijd een grote rol ingenomen binnen de hotellerie en er zijn maar weinig rollen zo ingrij...

“We zagen gasten met een enorme pizza naar boven gaan”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...

“Ik ben geen voorstander van een loyaliteitsprogramma”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...

“Ik zie hier wel gebeuren dat je de inchecktijd wilt verkorten en het tegenovergestelde bereikt”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...

“Het succes van de stage is de verantwoordelijkheid van de stagiair”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...

De Correspondenten: ‘Hoe gaat het land waar u werkzaam bent om met toeristenbelasting?’
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...

De Correspondenten: 'Invoering van duurzaamheidsmaatregelen is niet alleen plicht, maar ook slimme zakelijke zet'
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...

De Correspondenten: 'Op wat voor manier heeft klimaatverandering invloed op de operatie van jouw hotel?'
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...

De Correspondenten: 'De kamerprijzen komen weer op het niveau van 2019'
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Hilton Rotterdam viert 60-jarig bestaan
Het Hilton Rotterdam opende de deuren op 30 mei 1963. Al meer dan 60 jaar is het een geliefd hotel voor zowel Nederlandse als internationale gasten. D...
De Correspondenten: 'het jaar 2022 was ondanks de uitdagingen een goed jaar'
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
De Correspondenten; geplande investeringen gaan ondanks de onzekere periode gewoon door
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
De Correspondenten; de problematiek op de arbeidsmarkt is van lange duur
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...

"In België hebben we dezelfde problematiek in de hotellerie als in Nederland"
Volgens Joeri Beusen, general manager van Holiday Inn en Holiday Inn Express in de Vlaamse stad Hasselt, zijn de hoteliers in zijn land moeilijk te ve...

Roberto Payer verlaat Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria
Met ingang van 1 januari 2022 treedt de 71-jarige Roberto Payer terug als general manager van Waldorf Astoria Amsterdam, onderdeel van Hilton. Na een...
IT in de hotellerie. Van 0 naar 100 in 30 jaar
De gastvrijheidsindustrie heeft een lange weg afgelegd op het gebied van innovatie. De sleutel is in veel hotels vervangen door geavanceerde toegangst...

Holistische Hollandse hoteliers
De Nederlandse hotellerie levert al decennia hoteldirecteuren en general managers af aan het buitenland. Internationaal carrière maken is voor...

Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?
‘Location, location, location’ is volgens ene Conrad Hilton wat telt in de hotellerie. Maar daarnaast speelt de historie van zowel de plek...

David Bakker: mijn drie meest memorabele interviews van 2020
Het was een indrukkwekkend jaar, laten we maar zeggen. In januari 2020 stond iedere hotelier in de startblokken voor 'het beste jaar ooit', in...
Interview Jan Jansen, hotelier in China: "Anderhalvemetereconomie kennen wij niet"
Jan Jansen (39) is General Manager van het Conrad Hangzhou voor de Hilton groep in Hangzhou, een Chinese miljoenenstad op een kleine 200 kilometer afs...

Barron Hilton overleden op 91-jarige leeftijd
Barron Hilton, die verantwoordelijk was voor de enorme uitbreiding van zijn vaders hotelimperium en clubeigenaar was in de American Football League, o...

Hotelketen uitgelicht: Hilton
In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In 1919 opende Conrad...

Hilton Rotterdam: 55 kamers voor €55
Hilton Rotterdam viert volgende week woensdag haar 55-jarig bestaan. Op 30 mei is het exact 55 jaar geleden (1963) dat Conrad Hilton officieel Hilton...
Hotelbubbel dreigt in Leeuwarden
In Leeuwarden dreigt een hotelbubbel te ontstaan. In verband met LF2018 (Culturele Hoofdstad 2018) zijn er veel hotelkamers gerealiseerd. Dit ondanks...
Nederlandse chef behaalt Michelinster in Japan
De Nederlander Conrado Tromp heeft als chef-kok in Japan een Michelinster behaald heeft als topkok een Michelinster behaald. Hij werkt in restaur...

Top 10 namen nieuwe restaurant Hilton Rotterdam bekend
Nog heel even en het nieuwe restaurant van Hilton Rotterdam opent de deuren. Als oer-Rotterdams icoon wilde Hilton haar stadsgenoten graag betrekken b...
Deze hotels bieden bijzondere extra's
Een fles wijn, chocolade en pen en papier is anno 2016 niet meer voldoende voor de hotelgast. Deze 7 hotels bieden daarom wel heel bijzondere extra...

Vault Bar onthult cocktailgeheimen
De Vault Bar in Waldorf Astoria Amsterdam onthult zijn waardevolle schatten: verrassende cocktails die alle zintuigen prikkelen. De originele cocktail...

Waldorf Astoria Amsterdam in de prijzen
De Connie Award voor het âbest performing luxury hotelâ van Hilton Worldwide is toegekend aan Waldorf Astoria Amsterdam. Het hotel werd uitverkore...

Tio wint European Mise en Place Cup
Gisteren vond alweer de achtste editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) plaats. Maar liefst 30 internationale hotelscholen uit 14 verschillen...

Wedloop ondermijnt onderscheidend vermogen
Uit hoeveel verschillende hoofdkussens laat u uw gasten kiezen? Biedt u in-room entertainment zoals een Playstation aan? Overigens, de iPhone docking...

Stenden lanceert nieuw onderzoekslectoraat
Volgende week dinsdag 28 april 2015 wordt het lectoraat Hospitality Studies onder leiding van Prof. Conrad Lashley en het lectoraat Innovation in Hos...

Hotelkamer boeken via Instagram
Conrad Hotels and Resorts zet Instagram in om de boekingen op te drijven. De hotelketen laat consumenten een kamer boeken door op een foto op Instag...

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam
Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Vanaf deze zom...

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam
Hilton Rotterdam voegt een nieuwe culinaire dimensie toe aan de Maasstad door een unieke samenwerking met sterrenchef Mario Ridder. Vandaag is de int...

Sterren slaan hun slag in hotellerie
Dat beroemdheden en de hotellerie goed samen gaan, weten we al langer. Recentelijk hoorde de redactie welke van de volgende celebrities hun eerste sta...