Een frisse wind waait door het gastronomische landschap van Cadzand met de aankondiging van 'Demain'. Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bi...
Sergio Herman heeft besloten de deuren te sluiten van beide restaurants in Cadzand. De chef wil tijd vrijmaken voor zijn familie en nieuwe projecten i...
Joelia*, gevestigd in het Rotterdamse Hilton, gaat per januari 2024 verder met een nieuwe eigenaar. Recent tekende chef-kok Mario Ridder de overeenkom...
Net als ieder jaar waren er ook dit jaar restaurants die hun Michelinster(ren) moesten inleveren. Hieronder een overzicht van de vervallen sterren. P...
Hij bouwde in Zeeland mee aan hotelgroep Amadore, leidde voor het WK voetbal in 2010 maar liefst 7000 horecaprofessionals op en participeert nog altij...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Het nieuwe restaurant LOCALS in Hotel Haarhuis opent vandaag haar deuren! Het concept van dit bekende hotel in Arnhem: oer-Hollandse kost, maa...
Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse superchef die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, ver...
Tweesterrenchef Syrco Bakker (Pure C), operationeel directeur Luuk Rijnders (De Kazerne, rechts op de foto) en Mehrsa Ghadiri (F&B-Manager INNSiDE...
Een bijzonder speciale editie van Hospitality Management valt over een aantal dagen bij iedere hotelier op de mat. Ewout Hoogendoorn – al jaren...
Het kabinet wil de terrassen openen vanaf 21 april. De verwachte derde golf lijkt minder intens dan verwacht. Er heerst opluchting (eindelijk), mensen...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Man...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, he...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Lees hier de andere interviews V...
Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor mind...
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...
Cadzand is nogal op de schop gegaan. Mega-ontwikkelingen in hotels, appartementen en een prachtige nieuwe haven. Op de kuststrook dan. Net zoals bij v...
Wat heeft Berlijn met beren? Waarom is Belgische chocolade de beste ter wereld? Wat eten ze in Frankrijk? Dit is wat Nederlanders altijd al hebbe...
De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke...
In hotels wordt veel vergaderd en de kwaliteit van de omgeving en de F&B dragen bij aan een goede meeting. 'Healthy Meetings' zijn d&eacut...
Ingrediënten (12 stuks) 0,5 bruin brood 1 kleine pot kersen 250 gram witte basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker 50 gram cacaopoeder 3 eie...
Ingrediënten 0,25 kopje zoete gecondenseerde melk 1,5 eetlepel hazelnotenolie snufje geraspte kaneel snufje versgemalen kardemom 3,6 dl vo...
Warm bij het vuur onder een lekkere deken en romantisch marshmallows roosteren. In de wintermaanden heeft men het niets liever dan warm. Een uitgeleze...
Ingrediënten (4 personen) 125 gr pure chocolade 1,8 dl slagroom 1 theelepel oplosespresso 2 eetlepels Kahlua of andere koffielikeur 150 gr...
Carnaby heeft een gevarieerd assortiment in gebak- en patisseriespecialiteiten. De longeurs van Carnaby zijn perfect om in een handomdraai lekkere en...
Slechts enkele dagen nadat hij zijn tweede ster binnenhaalde met restaurant The Jane in Antwerpen, maakt hij zijn plannen voor de volgende jaren beke...
FoodFest, het foodevent van topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker is gisteren voor de eerste keer gehouden. Honderden foodies bezochten Cadzand-Bad...
Op maandag 22 september organiseerde het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) in samenwerking met Wijnkooperij De Lange en Restaurant Valuas haar 2...
Health Cuisine, ofwel gezonde gastronomie, is onderdeel geworden van de lessen binnen de Cas Spijkers Academie (CSA) in Twente. Hotello Nico Dingemans...
Inter Scaldes van Jannis en Claudia Brevet is de nieuwe aanvoerder van de Lekker top-100. In de nieuwe gids voor 2014 staat het tweesterrenrestaurant...
Op het vlak van eten en drinken geldt: ieder zijn of haar eigen smaak. Toch zijn er ieder jaar wel een aantal grote trends te ontdekken. Zo zijn op dr...
Hieronder volgt een overzicht van de grootste stijgers en dalers in de nieuwe restaurantgids Lekker. Wie klimt er en wie daalt er in de editie van 201...
De wereld verandert constant, ook op het gebied van eten en drinken. Hoe voeding en de productie van voedingsmiddelen wordt ervaren, staat al menig ja...
Senses, het restaurant dat is gevestigd in Hotel The Albus in Amsterdam, heeft op 1 maart haar deuren opnieuw geopend. Een ingrijpende verbouwing waar...
Hotel Theater Figi in Zeist mag zich het allereerste Fair Trade gecertificeerde hotel van Nederland noemen. Uit handen van Peter d'Angremond, directeu...