Vijf jaar geleden sprak Hospitality Management Atilay en Gunay Uslu, de ondernemende broer en zus achter Corendon, al over de hoteltak van de touroper...
In Vlissingen verrijst een nieuw viersterrenhotel in het voormalige onderkomen van de Zeevaartschool. Het typerende witte gebouw aan de Boulevard met...
Afgelopen vrijdag, 12 april, heeft de Saxion Hotel Management opleiding afscheid genomen van Piet Boogert als lid van het Saxion Industry Advisory Boa...
The Social Hub Glasgow heeft gisteren, 15 april, de deuren geopend en vormt het debuut van het hybride hospitality-concept in het Verenigd Koninkrijk....
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Anne-Sophie van der Pligt (23) is sinds vorig jaar als sales & MICE executive werkzaam bij het vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary Antwer...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
In februari is Claudia Termaten gestart als de nieuwe hotelmanager bij het onderwijshotel van De Rooi Pannen Tilburg Horeca. Met ruim dertig jaar aan...
‘Synergie’ is een woord dat een aantal keer valt in gesprek met Ali Abbach. De Haagse ondernemer beheert met zijn bedrijf Homey Housing zo...
De congresindustrie heeft door de coronapandemie een stap terug moeten doen, maar benadert inmiddels het niveau van voor 2020. Senthil Gopinath, CEO v...
De zestiende editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) vond plaats op zondag 4 en maandag 5 februari in Maastricht. Het thema van deze editie w...
Donderdag 1 februari is de opening van de nieuwste locatie van het hybride hospitality model The Social Hub in San Sebastián. Het is de zeventi...
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...
Dit is het eerste artikel van een nieuwe reeks over erfgoedhotels in het dossier Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?'. Hier vindt u ar...
Vince Meurders (HMSL'24) is tijdens het HotelloTOP Year Event op de Horecava uitgeroepen tot winnaar van The NXT GM Challenge 2024. Per 1 september 20...
Woensdag vond de negentiende editie van het HotelloTOP Year Event plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Het HotelloTOP Year Event stond in het...
Op vrijdag 2 februari 2024 zullen vier opmerkelijke evenementen voor hotelprofessionals samenkomen in de historische Beurs van Berlage. Hotelvrijmibo...
Per januari 2024 verhoogt Postillion Hotels de stagevergoeding naar 850 euro per maand. Dit bedrag geldt, bij een fulltime stage, voor zowel mbo- als...
Heb jij een passie voor hospitality? Heb je een goede kijk op eigentijdse en innovatieve restaurantconcepten? Zou je het meer dan leuk vinden om stude...
12 procent meer salaris voor het horecapersoneel per 1 januari en stagiairs krijgen een stagevergoeding. Klinkt goed zou u denken maar Marco ten Hoor,...
The Social Hub (TSH) heeft een herfinanciering van 566 miljoen euro afgesloten met Aareal Bank en twee andere kredietverstrekkers, waaronder Rabobank....
Op 10 en 11 november 2023 vonden de Challenge Days van The NXT GM Challenge 2024 plaats. Aan het einde van deze twee intensieve dagen werden de twee f...
Duurzaamheidsuitdagingen en -kansen voor de hotellerie in het licht van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), ook voor wie niet CSRD...
Op 22 oktober sloot de registratie voor The NXT GM Challenge 2024. Voor de zesde editie schreven Hotello’s van alle hotelmanagementscholen in Ne...
In 1954 nam de familie Theunissen het huidige Hotel Villa Trompenberg in Hilversum over. 69 jaar en drie generaties later staat Nadine Theunissen (30)...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
In een inspirerende samenwerking die de kracht van de hospitality wereld en de non-profit wereld combineert, heeft GiveMe5 – een programma van T...
Universiteiten laten massaal de mogelijkheid van ‘cum laude’ slagen vallen. Het geeft te veel stress voor de tere studentenzieltjes van te...
De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague heeft, met ingang van 1 oktober 2023, Rogier Busser benoemd tot decaan en lid van het College van Bestu...
Minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) wil het nulurencontract verbieden. Dit moet werknemers meer zekerheid geven over hun ink...
Van 17 tot en met 20 juni organiseerde horecanetwerk Tour Culinair haar 41-ste editie in Groningen en Drenthe. Het evenement stond in het teken van be...
Fletcher Hotels en het Zadkine Horeca College gaan vanaf september 2023 een samenwerking aan om verschillende BBL-opleidingen in de hospitality s...
Sinds twee jaar werkt Hotelschool The Hague nauw samen met de TU Delft in het onderzoek naar hospitality robotics. Voor TU Delft is dit interessant om...
De levensstijl van de gast verandert. Steeds meer mensen vinden gezondheid belangrijk en willen ook tijdens een hotelverblijf in beweging blijven. Zo...
Studenten die op zoek zijn naar een bijbaan zien zichzelf het liefst op de klantenservice werken. Een callcenterbaan is zelfs twee keer zo populair al...
Het Nova College breidt de mbo 4 opleiding voor Hotelmanagement komend schooljaar uit naar de Haarlemmermeer. Samen met Hotel van der Valk, Novotel, H...
Hotelschool The Hague heeft de lancering aangekondigd van de Sustainable Hospitality Challenge (SHC), editie 2023. Aan de editie van dit jaar zullen v...
De Delfste horecaondernemer Marijke Vuik volgde afgelopen 7 maart Robèr Willemsen officieel op als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland....
Afgelopen woensdag 8 maart bezochten ruim 400 bezoekers de Dag van de Rotterdamse Hospitality in de Doelen in Rotterdam. Zowel werkzoekenden, mensen d...
Hotel The Social Hub (voorheen The Student Hotel) heeft deze week officieel akkoord gekregen van de gemeente Eindhoven om duurzame wind- en zonne...