90 vacatures in 1 dag bij Waldorf hotel

21 januari 2014
90 vacatures in 1 dag bij Waldorf hotel

Ze hebben er zin in en popelen om met meer collega’s aan de slag te gaan. Sinds 1 januari is het team dat de opening voorbereidt van het Waldorf Astoria Amsterdam hotel op volle sterkte. Op 25 januari
gaat men tijdens een open recruitmentdag aan 80 tot 90 vacatures invulling gaan geven.

*Collega's gezocht*
Het opening-team, allen jonge, gedreven professionals met internationale werkervaring in het luxesegment, verwelkomen graag collega’s die evenzo ambitieus en gemotiveerd zijn om dit voorjaar aan de slag te gaan in het nieuwe tophotel.

*Open dag*
Voor de selectie van de circa 80 – 90 vacatures voor uiteenlopende functies wordt zaterdag 25 januari een speciale open recruitmentdag georganiseerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. General manager Roberto Payer: “Wij zoeken bevlogen mensen, die onze gasten op het allerhoogste niveau gastvrijheid kunnen bieden. Ervaring met luxury brands is een pré, maar meertalige multi-talenten met de juiste spirit, attitude en elan krijgen zeker een kans.”

*Vrije inloop*
Iedereen die zich herkent in dit profiel kan zich 25 januari van 10.00 - 13.00 uur, mét cv, melden op de Keizersgracht 689 sous (werkingang Waldorf Astoria) in Amsterdam. "Meer informatie staat op de Facebookpagina WaldorfAstoriaAmsterdam":https://www.facebook.com/WaldorfAstoriaAmsterdam. Wie niet kan of wil wachten om zichzelf te presenteren, kan zich ook alvast online registreren via: "jobs.hiltonworldwide.com":http://jobs.hiltonworldwide.com.

~Op de foto boven (vlnr): Floor de Mol (marketing coördinator), Menno Schifferstein (director of sales), Fieke Aarden (director of business development), Jeroen Werdmölder (operations manager), Marell Groot Rouwen (guest service assistant), en Sidney Schutte (executive chef).~

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws