Advertorial: Bette lanceert kunstzinnige wastafel

13 april 2016
Advertorial: Bette lanceert kunstzinnige wastafel

Voor gastenwc’s en bad- en wellnessruimten introduceert Bette de vrijstaande monolithische wastafel Betteart. Een
blikvanger pur sang. Naadloos gevormd, met een extreem smalle rand. De filigranen belijning maakt het ontwerp licht en elegant.


*Awards*
De wastafel Betteart is een aanvulling op de markante Betteart-collectie waarmee Bette in 2014 de Red Dot design Award en de Interior Innovation Award heeft gewonnen. De collectie bestaat uit vier ligbaden en een waskom, die in drie afmetingen leverbaar is. De ligbaden zijn een vrijstaand model, een voor tegen een wand en twee voor in een hoek (links en rechts).


*Duurzaam*
De Betteart-collectie is van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal en is met hightech en ambachtelijk meesterschap vervaardigd. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het Betteglazuur® hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover), hittebestendig (ook bestand tegen kaarsen) en UV-bestendig. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intens gebruik.

*Voor meer informatie:*
Bette Gmbh & Co. KG NL
(010) 442 33 44
"info@bette.nl":mailto:info@bette.nl
"www.bette.nl":http://www.bette.de/nl/start/

Overig nieuws