Alles over het hotelontbijt weten?

4 oktober 2011 |
Alles over het hotelontbijt weten?<

U hoort het op dinsdag 11 oktober aanstaande! Van 07.30 tot 10.30 uur houdt de AF&BM samen met haar Founding Partners bij het Postillion Hotel Utrecht-Bunnik een Breakfastclub voor F&B-professionals. Een
inspirerende ochtend die in het teken staat van het hotelontbijt en de toekomst.

Sprekers, debat en inspirerende voorbeelden
Het ontbijt is voor veel hotels een belangrijke omzetmaker, maar hoe lang nog? Foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan presenteert de laatste trends, dagvoorzitter Frank Lindner zal de aftrap geven en begeleidt het ontbijtdebat waarin inspirerende voorbeelden langs zullen komen.

Even voorstellen: uw panelleden
In het panel nemen deze ochtend zitting: hotelwatcher Vincent van Dijk. Hij sliep vorig jaar iedere nacht in een ander hotel in Amsterdam. Van Dijk at 365 hotelontbijtjes. De een wat beter dan de ander. Ard Heijboer is F&B-manager bij het Hotel ibis Amsterdam Airport. 'Zijn' hotel telt 644 kamers. Wat als iedereen tegelijk komt ontbijten om 08.30 uur... Martijn van Vlodorp is executive chef bij Grand Hotel Karel V. Tevens is hij hoofd catering bij de Stichting Alpe d'Huzes. Van Vlodorp is event- en cateringspecialist bij uitstek.

Aanmelden via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl (Vol is vol!)

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: