Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

24 augustus 2011 |
Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub<

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert op dinsdag 11 oktober een Breakfastclub over trends bij het hotelontbijt. Voor deze bijeenkomst is trendwatcher Anneke Ammerlaan aangetrokken om die trends uitgebreid op tafel te zetten.

Gestrikt
Ammerlaan is 'gestrikt' voor de bijeenkomst door founding partner Blycolin. Tijdens een benefietveiling in het Okura Hotel in Amsterdam ten bate van de Stichting Nederland helpt Japan konden ruim 400 gasten onder meer bieden op een presentatie van de trendwatcher. Algemeen Directeur van Blycolin, Marc van Boekholt ging er met de lezing van Ammerlaan ‘aan de haal’.

Foodrebel
Ammerlaan is trendonderzoeker en foodwatcher en schreef meer dan 40 boeken en verzorgt lezingen en columns. Ook ontwikkelt ze recepten en concepten en doet als ‘foodrebel’, zoals zichzelf noemt, onderzoek naar ontwikkelingen in de foodbranche.

Informatie Breakfastclub
Datum: Dinsdag 11 oktober
Tijd: 7.30-10.30 uur
Locatie: Postillion Hotel Utrecht/Bunnik
Toegang: Alle F&B eindverantwoordelijken van Nederland
Aanmelden: Leden AF&BM via bekende weg, niet leden via "info@afbm.nl"
Programma:
7.30-8.15 uur: Ontbijtontvangst
8.15-8.30 uur: Opening en korte presentatie kengetallen door dagvoorzitter Frank Lindner (Hospitality Management)
8.30-9.15 uur: Ontbijttrends door foodtrendwatcher Anneke Ammerlaan
9.15-10.15 uur: Afsluitend ontbijtdebat met Vincent van Dijk, Ard Heijboer (F&B-manager van het 644 kamers tellende Hotel Ibis Amsterdam Airport) en Martijn van Vlodorp (Executive Chef Grand Hotel Karel V, Utrecht).


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: