Best Western Premier naar Amsterdam

1 juli 2014
Best Western Premier naar Amsterdam

Augustus 2014 opent het eerste Best Western Premier hotel in Amsterdam haar deuren. Het Best Western Premier Hotel Couture ligt naast het World Fashion Centre in Amsterdam. Het hotel is
naast Best Western Premier Kasteel De Vanenburg het tweede hotel in het top-segment Best Western Premier van Best Western in Nederland.

*World Fashion Centre*
Best Western Premier Hotel Couture ligt enkele stappen verwijderd van het welbekende World Fashion Centre in het fashiondistrict van Amsterdam. De inrichting van het hotel is momenteel in volle gang. Het hotel beschikt straks over 158 hotelkamers, fitness center, parkeergarage, bar en een restaurant. De kamers en de openbare ruimten worden ‘stylish’ ingericht met een knipoog naar het fashiondistrict waar het hotel gelegen is.

*Betaalbare luxe*
De 158 ‘stylish’ kamers van het hotel beschikken over comfortabele grote bedden, luxe bed- en badlinnen, kussens in diverse diktes, luxe badkamers met vloerverwarming en een regendouche, gratis Wi-Fi, een Nespresso koffiemachine en grote raampartijen.

*State-of-the-art*
De techniek in de hotelkamers is state-of-the-art. Zo is iedere kamer voorzien van een Smart-TV met eigen internetlijn waarmee het afspelen van bijvoorbeeld een film via het eigen Netflix account geen invloed heeft op de Wi-Fi die op andere apparaten draait.

Best Western Premier Hotel Couture biedt gasten een unieke beleving in service en gastvrijheid. Deze twee peilers staan centraal in alles wat er besloten wordt over de bouw, inrichting en de beleving voor de toekomstige gast. Zo is er gekozen voor self-service check-in terminals naast een traditionele hotelreceptie. Receptionistes (of gast-heren en gastvrouwen zoals ze in het hotel worden genoemd) staan niet meer achter een balie maar kunnen zich vrij in de lobby bewegen. De gast kiest hoe hij/zij het liefst incheckt, alleen of met behulp van een medewerker. De medewerkers staan dichter bij de gasten en worden toegankelijker.

*Best Western Premier in Amsterdam*
Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: ''Natuurlijk ben ik zeer verheugd dat wij ons Top label, Best Western Premier, nu ook in de hoofdstad kunnen aanbieden. Voor alle gasten is dit schitterende moderne 4 sterren hotel een geweldige plek om te verblijven. Na de aansluiting van Best Western Premier Kasteel De Vanenburg is dit ons tweede Best Western Premier hotel in Nederland. In Amsterdam en Schiphol biedt Best Western nu ruim 1.100 kamers waar wij dagelijks onze gasten kunnen accommoderen. En met de vertegenwoordiging van al onze drie labels in de
hoofdstad weten we zeker dat er voor iedere gast een geschikt Best Western hotel is.''

Jan Hilvert Hammenga, hotel manager van Best Western Premier Hotel Couture vult aan: ''Al vele jaren ben ik werkzaam voor de eigenaar van het hotel, Shi Hotel Group, en heb binnen de keten ervaring opgedaan met verschillende hotelmerken. Ik ben zeer verheugd dat ik nu dit mooie en exclusieve Best Western Premier hotel vorm mag geven. We gaan dat stukje extra service leveren van wat een gast verwachten mag van zo’n mooi hotel en waarmee wij ons kunnen onderscheiden in de markt.''

In augustus 2014 opent Best Western Premier Hotel Couture haar deuren voor gasten.


Overig nieuws