Beste zakenhotel ligt in Den Haag

21 februari 2014
Beste zakenhotel ligt in Den Haag

Het 4-sterren Worldhotel Bel Air in Den Haag, partner van wereldwijde hotelgroep Worldhotels, heeft de 'Business Destinations Award for Best Business Hotel, The Netherlands 2014' gewonnen.

*Tweede keer prijs*
In 2012 had het hotel, toen nog 'Bel Air Hotel', de prijs ook al gewonnen. In 2013 leidde een nauwere samenwerking met Worldhotels tot de nieuwe naam en een nieuwe website, gevolgd door de ontwikkeling van een businessetage en Penthouse Suite. Nu, in 2014, heeft het hotel de gewilde titel terug.

*Echt luisteren naar gasten*
“We zijn continu bezig om onze producten en diensten te verbeteren, door écht te luisteren naar onze gasten, en wereldwijde ontwikkelingen en trends bij te houden, maar tegelijkertijd onze unieke en onafhankelijke identiteit te behouden. We zijn vereerd dat onze voortdurende inspanningen om onze gasten te verzekeren van de best mogelijke ervaring, worden erkend en beloond. Het winnen van deze award is een enorme stimulans voor ons hele team om toegewijd te blijven in het leveren van voortreffelijke service.” zegt General Manager Dhr. Stephan van der Meulen.

*Brits zakenreisblad*
De “Business Destinations Travel Awards” zijn door het Britse zakenreisblad Business Destinations ontworpen om dié bedrijven te tonen wiens producten en diensten het beste van de zakelijke reisbranche vertegenwoordigen, maar ook een ervaring bieden die onderscheidend is binnen hun markt. De titels worden niet toegekend door een geselecteerde jury, maar door een grote en brede doorsnede van belangrijke primaire gebruikers en boekers van zakelijke reizen. De beoordelingscriteria omvatten service, kwaliteit en scala van producten en diensten, duurzaamheid, prijs-kwaliteit verhouding, web aanwezigheid en zakelijk inzicht.

*Over Wordhotel Bel Air Den Haag*
Worldhotel Bel Air Hotel Den Haag ligt in het mooie Statenkwartier naast het Catshuis, Gemeentemuseum en World Forum, met eenvoudige toegang tot de binnenstad van Den Haag en het Scheveningse strand. Het hotel beschikt 300 comfortabele kamers en luxe suites, waaronder de nieuwe Penthouse Suite. Daarnaast zijn er 20 moderne vergader- en conferentiefaciliteiten voor 8 tot 500 personen, trendy Restaurant Purple, Brasserie Butterfly, authentieke Embassy Jazz Bar, Bar Lounge, fitness ruimte, privé parkeergelegenheid en gratis WIFI in het gehele hotel. Schiphol en Rotterdam/The Hague airport zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws