Binnenkijken in het Anantara The Marker Dublin Hotel

Opening Internationaal 4 mei 2023
Binnenkijken in het Anantara The Marker Dublin Hotel

Anantara Hotels, Resorts & Spa's maakt officieel haar debuut in Ierland met de opening van Anantara The Marker Dublin Hotel. Het pand is een van de meest eigentijdse en architectonisch gebouwen van de Ierse hoofdstad en ligt in het hart van de Docklands, een stijlvol en innovatief deel van de stad waar enkele van 's werelds beroemdste namen op het gebied van technologie gevestigd zijn.

Het iconische hotel in Dublin, dat voorheen bekend stond als het bekroonde The Marker, heeft nu een aanzienlijke renovatie ondergaan met een miljoeneninvestering en is lid van Leading Hotels of the World. Alle 187 slaapkamers zijn nu opgeknapt, terwijl de lobby en de bar zijn opgefrist met de toevoeging van nieuw zacht meubilair, op maat gemaakte kasten en aangepaste meubels. Een bestemmingsrestaurant, 'Forbes Street by Gareth Mullins', verwelkomt zowel hotelbewoners als stadsbewoners.  Het nieuwe restaurant biedt het beste van lokaal geproduceerde producten, geserveerd op een eigentijdse manier en met een unieke Ierse twist.

Zevende in Europa

Het hotel in Dublin wordt het zevenende Anantara in Europa, na Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, Anantara Vilamoura Algarve Resort in Portugal, Anantara Villa Padierna Palace in Marbella, Spanje, Anantara New York Palace Budapest in Hongarije, Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel in Italië en Anantara Plaza Nice Hotel in Frankrijk.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Hotelkamer

Het inpandig zwembad

Dakterras

Room with a view

Overig nieuws