Marriott Amsterdam hotel bokst erop los

1 oktober 2013
Marriott Amsterdam hotel bokst erop los

Het Amsterdam Marriott Hotel lanceert als onderdeel van haar Future of Meetings concept doelgerichte boks- en bootcamptrainingen voor het bedrijfsleven. Met het BodyFit vergaderarrangement kunnen
mensen workshops en trainingen blijven volgen waarbij ze uitgedaagd worden om zowel fysiek als mentaal het beste uit zichzelf te halen. Vervolgens zouden ze beter in staat zijn om gestelde doelen te behalen. De trainingen worden verzorgd door meervoudig wereldkampioen kickboksen Fouad Tijarti.

*Bereiken van een doel*
Bij boks- en bootcamptrainingen draait het, net als bij meetings, om het bereiken van een gesteld doel. Door middel van creatief samenwerken, visie en focus kan dit worden bereikt. Het BodyFit vergaderarrangement combineert mentale inspanning met fysieke krachtmeting om de dag succesvol af te ronden.

*Aanpassing niveau*
Er kan gekozen worden uit een selectie van twee workshops/trainingen van een uur onder begeleiding van wereldkampioenen uit de kickbokswereld. Tijdens de workshop maakt men kennis met diverse bokstechnieken. De training is opgebouwd uit een mix van conditie-, kracht-, snelheid- en techniekoefeningen. De workshop wordt volledig op het niveau van de deelnemers afgestemd.

*Rechts op de foto:* Fouad Tijarti.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws