Broodbeleg in dispensers: onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit

Auteur: redactie
Branded Content 3 januari 2024
Broodbeleg in dispensers: onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit

Oostenrijkse ambachtelijke jam in dispensers

Er verandert momenteel veel in de ontbijtmarkt. Met de komst van het verbod op harde plastics zijn veel producten uit de gratie geraakt. Denk bijvoorbeeld aan cupjes broodbeleg. Van jam tot pindakaas tot honing, voor al deze producten moet een alternatief komen. Daarom biedt D’arbo haar jams, honing en hazelnootpasta aan in een handige doseerfles met bijpassend doseersysteem.

Pomp up the jam 

Zo is een dispenser, waarbij de gast via een pompsysteem zelf een portie kan pakken, een van de mogelijkheden. Dit is een mooie en hygiënische oplossing en zorgt ook voor minder verspilling. Voeg hieraan eetbare cupjes toe waarin de gast kan portioneren en het concept is duurzaam en compleet. Het pompsysteem dat D’arbo aanbiedt is in tegenstelling tot veel andere systemen makkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te houden en kan snel worden bijgevuld doordat de doseerfles perfect in de pomp past. Daarnaast komen gasten door dit ontwerp niet direct in aanraking met het product en kan de jam of pasta langer mee op het buffet.  

Om ervoor te zorgen dat er keuze is in stijl en aankleding bieden we de pomp in twee kleuren aan: wit en zwart. Beiden hygiënisch en handig in gebruik. 

Breed assortiment 

De onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit! D'arbo is het merk voor Oostenrijkse ambachtelijke jam. Om te voldoen aan de verschillende smaken van gasten, heeft D’arbo een ruim assortiment aan producten beschikbaar. Niet alleen aardbeien-, abrikozen- en zure kersenjam zijn beschikbaar, maar ook hazelnootpasta en honing. Naast doseerflessen zijn de producten ook in glazen mini-jars, cups en blikken leverbaar.

De jams hebben een volle fruitsmaak, een hoog percentage aan fruit en kleine stukjes garnituur. Het fruit dat wordt gebruikt voor de producten, groeit in een optimale omgeving. Dit kennen we al door wijn - het terroir -  en dit geldt natuurlijk ook voor andere fruitsoorten. De producten bevatten geen e-nummers en de hazelnootpasta heeft het predicaat kosher en halal. Hygiënisch, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ideaal voor bij het ontbijtbuffet.

Oostenrijkse Ambachtelijke Producten 

D’arbo staat voor Oostenrijkse authentieke jam. Een echt familiebedrijf, waarin veel generaties nog actief zijn. Zoals gezegd, een Oostenrijks bedrijf, opgericht in 1879. De eerste fabriek stond in Görz, maar werd tijdens de Eerste Wereldoorlog geheel verwoest en later door de familie in Stans (Tirol) weer opgebouwd. Destijds was Tirol al een toeristische bestemming, waardoor de lancering van de jams in de horeca een snelle groei doormaakte. Later is het bedrijf uitgebreid naar retail. Naast deze segmenten ging het bedrijf zich ook richten op grootverbruik in bakkerijen en patisserie.    

Bij ieder product wordt altijd een aantal belangrijke standaarden in acht genomen.  
De producten moeten puur, vol van smaak en ambachtelijk bereid zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de producten stukjes fruit en een hoog percentage aan pulp bevatten. Ook van belang is dat producten hun terroir hebben, dit houdt in dat de fruitsoorten worden gehaald daar waar de optimale groeicondities zijn. Net zoals bij wijn, geldt ook voor andere fruitsoorten dat de invloed van de grond, de omgeving en het weer bepalend zijn voor de kwaliteit van het fruit. Met recht staat D’arbo voor 140 jaar ambacht.

Proef het zelf 

Nieuwsgierig geworden naar de smaak van onze broodbelegproducten? Of wilt u meer zien van het pompsysteem? Bezoek ons dan op de Horecava. Naast D’arbo bieden wij daar, als alternatief voor het plastic cupje, fruitbelegsticks aan. Hierin bieden we verschillende smaken aan, waaronder aardbei, abrikoos, kers, bosbes en een mixdoos. Alle varianten hebben 152 sticks per omdoos en worden geleverd met een passend design. Aangezien het verbod op hard plastics ook van invloed is op het koffiemelk-cupje, bieden we hiervoor een alternatief aan: de koffiemelk in stick. Naast de koffiemelk is er ook een oat-variant, passend bij de trend van vega/vegan producten.

Kom op de beurs bijpraten over alternatieven.

Stand 08.FM05 Van Oordt The Portion Company.  

Of lees meer op onze website www.oordt.com

Overig nieuws