Buitenplaats Slangevegt in handen van de Axivate Horeca Group

11 februari 2021 | Redactie

De Axivate Horeca Group heeft per januari 2021 de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt (gevestigd in het monumentale pand Slangevegt) in Breukelen overgenomen. Buitenplaats Slangevegt behoudt dezelfde horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining en een restaurant met een uniek terras aan het water. Ook de medewerkers blijven behouden. 

Axivate Horeca Group neemt de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt over van de Slangevegt Groep. Oud-eigenaar Vincent van Vulpen is blij met de overname: “Met Axivate aan de andere kant van de tafel verliep het overnameproces vlekkeloos en snel. Je proeft bij Axivate dat ze met de juiste bedoelingen de zaak willen overnemen, dat was voor mij de doorslaggevende factor.” 

De overname van Slangevegt past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. Bas Rasker: “We investeren graag in zogenaamde evergreens, zaken die sinds jaar en dag stabiel draaien. Slangevegt is zo'n zaak. Ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca ben ik ervan overtuigd dat Slangevegt een aanwinst is voor onze groep.” 

Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in de regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!), De Roskam in Houten, Café Egelantier in Den Dolder en Café Restaurant Rust Wat in Blaricum. De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate. 

Buitenplaats Slangevegt heeft alle kenmerken die passen binnen het portfolio van Axivate en staat al jaren bekend om zijn gastvrijheid, culinaire beleving en mooie terras langs de Vecht. Het rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Den Haag
Intell Hotel Den Haag Marina Beach is open

Direct aan het Noorderstrand ligt het dertien verdiepingen tellende Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit gloednieuwe strandhotel met het thema strand en haven beschikt over 226 luxe hotelkamers, Bar & Brasserie Willem I, Spa Flow en Meetings & Events zalen. Het hotel is een eyecatcher aa ...

Horeca naar de stembus deel vijf: D66

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van Hospitality Management wat de grote politiek partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonder ...

Landal GreenParks verliest 35 procent omzet in 2020

Landal GreenParks heeft zich in 2020 – ondanks de coronacrisis – goed staande gehouden en wist haar positie als marktleider te handhaven, mede dankzij een sterke zomer met hoge bezettingscijfers en forse investeringen in marketing en op de parken. De uitstekende zomerprestaties maakte ...

Horeca naar de stembus deel vier: SP

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van Hospitality Management wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonde ...

Hotelketens Interview Longread
"De langetermijnverwachtingen zijn onverminderd goed"

Erwin van der Graaf is directeur van Accor Hotels Services Nederland en als Vice President Operations verantwoordelijk voor de door Accor gemanagede hotels in Nederland. In het oog van de orkaan - het jaar 2020 - kreeg hij veel interviewaanvragen. Hij hield ze merendeels af; voelde geen behoeft ...

Interview Corona
Interview: deze hotelier opent zijn terras op 16 maart

Gilles Harthoorn is eigenaar van Hotel Duinzicht op Schiermonnikoog. Gisteren zetten veel horecaondernemers in Friesland de terrassen op de kop als ludieke actie vanwege de sluiting van de horeca, maar op 16 maart wil deze hotelier zijn terras daadwerkelijk openen. “Als er geen stipje op de ho ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: