Comfort ligbad voor 1-2 personen met uniek design

19 september 2018 | redactie

Bette introduceert een designbad met royale afmetingen voor 2 personen. Het innovatieve design verwent uw gasten en creëert een luxueuze beleving. Het materiaal is zeer duurzaam, eenvoudig in onderhoud en heeft 30 jaar garantie.

Hoog comfort en duurzaam

Door de royale afmetingen van 1.700 x 750 en 1.800 x 800 mm kunt u uw gasten extra verwennen. Het bad is ruimschoots geschikt voor twee personen. De afvoer zit in het midden, dus geen ongemak, want die zit niet in de weg. Naast een comfortabele ligging heeft het bad flinke badranden. Die zorgen voor een goede ondersteuning van de armen en hebben bovendien als voordeel, dat er allerlei voorwerpen op de rand geplaatst kunnen worden. Zoals brandende kaarsen, gel, shampoo, nagellak, cosmetica, etc. Dit is geen enkel probleem want het duurzame geglazuurde titaanstaal is hier perfect tegen bestand. Bette geeft niet zomaar 30 jaar garantie!

Ook veilig als douche

Door de forse afmetingen kan het bad ook als douche worden toegepast. Dit biedt uw gasten voldoende sta ruimte en is bovendien veilig, want het glazuur kan optioneel van extra en onzichtbare antislip worden voorzien, zodat uitglijden wordt voorkomen.

Elegante badrand van slechts 8 mm

Het bad BetteStarlet Spirit is een uitbreiding op de succesvolle serie BetteStarlet Collection. Maar succes kan alleen met innovatie worden voortgezet. Daarom heeft Bette de badrand gereduceerd van 30 naar een elegante rand van slechts 8 mm. Dit is het bewijs van hightech productietechniek en 60 jaar ervaring met vakmanschap en geglazuurd titaanstaal. Daarnaast zijn de hoeken veel strakker door de verkleining van de radius van R20 naar R5. Beide vernieuwingen zetten dit ligbad in een nieuw en toekomstgericht perspectief.

Wastafel in bijpassend design

De wastafels van de serie BetteComodo zijn qua design verwant en hebben eveneens de elegante rand van 8 mm. Het inbouwmodel is in drie afmetingen leverbaar: 600 x 495, 800 x 495 en 1.000 x 495 mm. Indien gewenst met een strakke onderbouwkast uit de serie BetteModules,

Bette GmbH & Co. KG NL

Tel.: 0800 023 09 25
info@bette.nl
www.bette.nl

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: