Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

11 november 2020 | redactie

Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen en geven gasten een eenmalige unieke belevenis. Op zaterdag 21 en zondag 22 november is de talentvolle chefkok Marijn van Fizzy een weekend lang dé gastchef in Villa Heidebad. Gasten hebben keuze uit twee verschillende arrangementen voor een culinaire staycation in Epe. Uitwaaien in de bossen, zorgeloos slapen in de luxe boskamers van Villa Heidebad en genieten van oogverblindende en overheerlijke culinaire creaties van Fizzy.

Villa Heidebad X Fizzy: uniek supportyourlocals concept

Gastvrouw Yasmina en chefkok Marijn van restaurant Fizzy moeten voor de tweede keer de deuren sluiten, dat is een bittere pil. Ook voor eigenaren Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad is het weer flink schakelen nu de regels zijn aangescherpt. Juist nu beide ondernemende koppels weer voor de nodige uitdagingen staan, zoeken de Epenaren elkaar op. Bjarne en Rosemarijn: “We zijn alle vier ambitieus en jong en we willen wat van onze zaak maken. Noodgedwongen kunnen we onze gasten nu niet bieden wat wij graag zouden willen. Maar met een flinke dosis creativiteit en een beetje lef, bedachten we met elkaar dit unieke concept. Je moet elkaar toch een beetje helpen in deze tijd. Hoewel de regels super streng zijn en de mogelijkheden beperkt, mogen wij als conferentiehotel nog wel openblijven. Nu Fizzy dat niet kan, helpen we elkaar en nodigen wij de brigade van Fizzy een weekend lang uit in ons restaurant. En dat gaat wat worden, want de inspecteurs van Michelin zijn lovend over dit koppel. Ze weten namelijk als geen ander hoe ze op het bord mooi en lekker kunnen verenigen. Fris, opwindend, coronaproof en #supportyourlocals, dit concept heeft het allemaal."

Wandelen, culinair verrassen en bosrijk slapen, dat is de staycation in Epe

In het weekend van 21 november kunnen gasten kiezen uit twee verschillende arrangementen. Combineer bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien in de prachtige bossen en de Tongerse Heide met een comfortabele en luxe overnachting in Villa Heidebad. Gasten genieten van een culinair diner verzorgd door de brigade van Fizzy met champagne, amuses, 6 gangen, begeleidende wijnen, mineraalwater, koffie of thee & friandises. Na het diner kan men zich onderdompelen in de rust en het comfort van de luxe boskamer. De volgende ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Ook kunnen gasten kiezen voor het lunch arrangement. Deze begint op zaterdagavond of zondagmiddag. Ontspannen aankomen op zaterdagavond en genieten van een borrelbox op de hotelkamer. De volgende ochtend beginnen met een ontbijt om de stacation culinair af te sluiten met een uitgebreide vier gangen lunch.

Gasten kunnen ook op zondagmiddag aankomen en eerst aansluiten voor de zeer uitgebreide vier gangen lunch en kunnen vervolgens op de hotelkamer nog genieten van een borrelbox en heerlijk tot rust komen. De volgende ochtend wordt de staycation stijlvol afgesloten met een ontbijt.

Foto: Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad en Yasmina en Marijn van restaurant Fizzy.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Tech Branded Content
Netflix streamen kan nu ook op de hotelkamer

Het Van der Valk Hotel in Vianen heeft een primeur te pakken. In dit hotel kunnen de hotelgasten, op dit moment op 12 kamers, alle content vanaf hun eigen device streamen naar de hotel-tv. Dit is nieuw, want met name Netflix kon in hotels tot op heden niet zomaar gestreamd worden. Thuis kan vrijw ...

Hotelketens Achtergronden
Escape room geopend in Hampshire Hotel

Sir Paul McCartney verlaat halsoverkop zijn hotelkamer na een onrustige nacht. In zijn haast is hij een gigantische koffer vergeten. De inhoud hiervan is raadselachtig. Vrijwel meteen na zijn vertrek contacteert zijn management het hotel. Zij verzoeken nadrukkelijk de koffer te bewaken en deze niet ...

Hotelbouwplannen Achtergronden
Start van bouw Hotel De Timmerfabriek Vlissingen

Op donderdag 26 november heeft Wethouder John de Jonge, doormiddel van het onthullen van het bouwbord, de bouw van Hotel De Timmerfabriek officieel ingeluid. In het rijksmonumentale pand uit 1914 worden naast maar liefst 68 luxe loft (hotel)appartementen een restaurant, brasserie met chefs table, ba ...

Hotelketens Culinair
Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Het is niemand ontgaan; de horeca gaat er inmiddels vanuit dat er geen massale openstelling komt deze Kerst. Ook op het Van der Valk concern heeft corona flinke impact. Hoewel overnachtende hotelgasten welkom zijn, ziet de Kerst er voor Nederlands grootste horecabedrijf dit jaar heel anders uit. Sti ...

Interview Longread
Interview: ''Gelukkig hebben wij long-stay appartementen''

Loppersum. De Groningse plaats staat bekend als epicentrum van de aardbevingen, veroorzaakt door de gaswinning door de NAM. Tegelijkertijd is het een oase van rust, een plek waar je ruimte vindt en veilig kunt vertoeven. Cees de Vries, eigenaar van Hotel Spoorzicht & Spa, neemt ons mee door zijn ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: