Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

11 november 2020 | redactie

Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen en geven gasten een eenmalige unieke belevenis. Op zaterdag 21 en zondag 22 november is de talentvolle chefkok Marijn van Fizzy een weekend lang dé gastchef in Villa Heidebad. Gasten hebben keuze uit twee verschillende arrangementen voor een culinaire staycation in Epe. Uitwaaien in de bossen, zorgeloos slapen in de luxe boskamers van Villa Heidebad en genieten van oogverblindende en overheerlijke culinaire creaties van Fizzy.

Villa Heidebad X Fizzy: uniek supportyourlocals concept

Gastvrouw Yasmina en chefkok Marijn van restaurant Fizzy moeten voor de tweede keer de deuren sluiten, dat is een bittere pil. Ook voor eigenaren Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad is het weer flink schakelen nu de regels zijn aangescherpt. Juist nu beide ondernemende koppels weer voor de nodige uitdagingen staan, zoeken de Epenaren elkaar op. Bjarne en Rosemarijn: “We zijn alle vier ambitieus en jong en we willen wat van onze zaak maken. Noodgedwongen kunnen we onze gasten nu niet bieden wat wij graag zouden willen. Maar met een flinke dosis creativiteit en een beetje lef, bedachten we met elkaar dit unieke concept. Je moet elkaar toch een beetje helpen in deze tijd. Hoewel de regels super streng zijn en de mogelijkheden beperkt, mogen wij als conferentiehotel nog wel openblijven. Nu Fizzy dat niet kan, helpen we elkaar en nodigen wij de brigade van Fizzy een weekend lang uit in ons restaurant. En dat gaat wat worden, want de inspecteurs van Michelin zijn lovend over dit koppel. Ze weten namelijk als geen ander hoe ze op het bord mooi en lekker kunnen verenigen. Fris, opwindend, coronaproof en #supportyourlocals, dit concept heeft het allemaal."

Wandelen, culinair verrassen en bosrijk slapen, dat is de staycation in Epe

In het weekend van 21 november kunnen gasten kiezen uit twee verschillende arrangementen. Combineer bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien in de prachtige bossen en de Tongerse Heide met een comfortabele en luxe overnachting in Villa Heidebad. Gasten genieten van een culinair diner verzorgd door de brigade van Fizzy met champagne, amuses, 6 gangen, begeleidende wijnen, mineraalwater, koffie of thee & friandises. Na het diner kan men zich onderdompelen in de rust en het comfort van de luxe boskamer. De volgende ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Ook kunnen gasten kiezen voor het lunch arrangement. Deze begint op zaterdagavond of zondagmiddag. Ontspannen aankomen op zaterdagavond en genieten van een borrelbox op de hotelkamer. De volgende ochtend beginnen met een ontbijt om de stacation culinair af te sluiten met een uitgebreide vier gangen lunch.

Gasten kunnen ook op zondagmiddag aankomen en eerst aansluiten voor de zeer uitgebreide vier gangen lunch en kunnen vervolgens op de hotelkamer nog genieten van een borrelbox en heerlijk tot rust komen. De volgende ochtend wordt de staycation stijlvol afgesloten met een ontbijt.

Foto: Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad en Yasmina en Marijn van restaurant Fizzy.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
Jonge Honden: Mark Welbers kijkt vooruit met Banks Mansion Amsterdam

Op jonge leeftijd een hotelonderneming runnen, het is niet veel mensen gegeven. Ondernemen is vallen en opstaan, fouten maken en groeien. In de serie Jonge Honden portretteert Hospitality Management jonge hoteliers. Dit keer Mark Welbers (34) general manager van het Banks Mansion in Amsterdam. Een m ...

Jantiene Berg
Column Jantiene Berg: Een leven lang leren

Sinds ik zes maanden geleden het decor van de hotellerie verruild heb voor het podium van het mbo-onderwijs is ‘een leven lang leren’ mijn nieuwe mantra. In mijn vroegere rol als gastvrouw en eigenaresse van een urban boutique hotel wist ik exact welke beleving ik onze gasten mee wilde g ...

Achtergronden
Stelling van de maand april: de uitslag

De hele maand april stond de stelling van de maand op de website van Hospitality Management. De stelling luidde: 2022 wordt noguitdagender dan 2021. Daar was 69,9 procent het mee eens. 31,1 procent gaf aan het niet eens te zijn met de stelling De nieuwe stelling van de maand luidt: De overheid lo ...

Hotel Exploitatiemodellen uitgelegd

Rob van Ginneken (Breda University of applied sciences) verzorgde een update van zijn in 2018 door Hospitality Management gepubliceerde Whitepaper ‘Hotel Exploitatiemodellen’. De belangrijkste ontwikkeling sindsdien: niet alleen hotelconcepten, maar steeds vaker ook de achterliggende exp ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Hotel & Convention Center in The Dutch Mountains, Eindhoven

De Nederlandse hotel- en congresketen Postillion Hotels, ontwikkelaar Lingotto en initiatiefnemer The Mountains Corporation werken samen aan de realisatie van een Hotel & Convention Center in The Dutch Mountains, dat eind 2025 opent in Eindhoven. The Dutch Mountains wordt een prestigieus en duur ...

Stelling van de maand mei: De overheid loodst de hotellerie goed door de coronacrisis

In deze nieuwe rubriek 'De stelling van de maand' publiceert de redactie van Hospitality Management iedere eerste vrijdag van de maand een scherpe stelling waarop u als hotelier kunt reageren: JA of NEE. De antwoorden worden verzameld en de resultaten worden gedeeld. De stelling van de maand ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: