Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen

11 november 2020 | redactie

Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen en geven gasten een eenmalige unieke belevenis. Op zaterdag 21 en zondag 22 november is de talentvolle chefkok Marijn van Fizzy een weekend lang dé gastchef in Villa Heidebad. Gasten hebben keuze uit twee verschillende arrangementen voor een culinaire staycation in Epe. Uitwaaien in de bossen, zorgeloos slapen in de luxe boskamers van Villa Heidebad en genieten van oogverblindende en overheerlijke culinaire creaties van Fizzy.

Villa Heidebad X Fizzy: uniek supportyourlocals concept

Gastvrouw Yasmina en chefkok Marijn van restaurant Fizzy moeten voor de tweede keer de deuren sluiten, dat is een bittere pil. Ook voor eigenaren Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad is het weer flink schakelen nu de regels zijn aangescherpt. Juist nu beide ondernemende koppels weer voor de nodige uitdagingen staan, zoeken de Epenaren elkaar op. Bjarne en Rosemarijn: “We zijn alle vier ambitieus en jong en we willen wat van onze zaak maken. Noodgedwongen kunnen we onze gasten nu niet bieden wat wij graag zouden willen. Maar met een flinke dosis creativiteit en een beetje lef, bedachten we met elkaar dit unieke concept. Je moet elkaar toch een beetje helpen in deze tijd. Hoewel de regels super streng zijn en de mogelijkheden beperkt, mogen wij als conferentiehotel nog wel openblijven. Nu Fizzy dat niet kan, helpen we elkaar en nodigen wij de brigade van Fizzy een weekend lang uit in ons restaurant. En dat gaat wat worden, want de inspecteurs van Michelin zijn lovend over dit koppel. Ze weten namelijk als geen ander hoe ze op het bord mooi en lekker kunnen verenigen. Fris, opwindend, coronaproof en #supportyourlocals, dit concept heeft het allemaal."

Wandelen, culinair verrassen en bosrijk slapen, dat is de staycation in Epe

In het weekend van 21 november kunnen gasten kiezen uit twee verschillende arrangementen. Combineer bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien in de prachtige bossen en de Tongerse Heide met een comfortabele en luxe overnachting in Villa Heidebad. Gasten genieten van een culinair diner verzorgd door de brigade van Fizzy met champagne, amuses, 6 gangen, begeleidende wijnen, mineraalwater, koffie of thee & friandises. Na het diner kan men zich onderdompelen in de rust en het comfort van de luxe boskamer. De volgende ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Ook kunnen gasten kiezen voor het lunch arrangement. Deze begint op zaterdagavond of zondagmiddag. Ontspannen aankomen op zaterdagavond en genieten van een borrelbox op de hotelkamer. De volgende ochtend beginnen met een ontbijt om de stacation culinair af te sluiten met een uitgebreide vier gangen lunch.

Gasten kunnen ook op zondagmiddag aankomen en eerst aansluiten voor de zeer uitgebreide vier gangen lunch en kunnen vervolgens op de hotelkamer nog genieten van een borrelbox en heerlijk tot rust komen. De volgende ochtend wordt de staycation stijlvol afgesloten met een ontbijt.

Foto: Bjarne en Rosemarijn van conferentiehotel Villa Heidebad en Yasmina en Marijn van restaurant Fizzy.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: