De L’Europe Amsterdam lanceert nieuwe vleugel ’t Huys

Auteur: redactie
Opening 3 juni 2024
De L’Europe Amsterdam lanceert nieuwe vleugel ’t Huys

In samenwerking met creative studio D/DOCK, brengt De L’Europe een ode aan diverse toonaangevende namen uit de creatieve wereld van Amsterdam. Na jaren van voorbereiding presenteert de creatieve vleugel van De L’Europe, genaamd ’t Huys, veertien iconische en stijlvolle suites, ontworpen door een zorgvuldig samengestelde lijst van designers uit de wereld van kunst, cultuur, mode, couture, design, entertainment en muziek.

Deze designers zijn: The Media Nanny, KOKKE House, Ronald van der Kemp, gloobles, Salle Privée, Harper's Bazaar, WOLFI Pictures, DDOCK, Valerie Creative Agency, Van Gogh Museum, Sisters Janssen, The Ravestijn Gallery, Amsterdam Fashion Week en Bibi van der Velden.

Iedere suite biedt een verblijf in de visie van de designer, die ook verantwoordelijk is voor het ontwerp van de suite. Naast de veertien iconische suites, heeft gerenommeerd fotograaf Linda Stulic een eigen suite die omgetoverd is tot fotostudio en bevindt ook The Wunderkammer zich in ’t Huys. Hier tonen gerenommeerde bloemsierkunstenaars en medeoprichters Florian Seyd en Ueli Signer florale kunstwerken, interieurobjecten en curiosa.

Robert-Jan Woltering, managing director van De L’Europe Amsterdam, zegt hierover: “We zijn verheugd om ’t Huys te onthullen: een nieuw concept voor hospitality in Amsterdam. We hebben veertien toonaangevende creatievelingen van Nederland geselecteerd om een unieke collectie suites te ontwerpen, waarmee een nieuw hoofdstuk wordt ingeluid in het verhaal van ons legendarische stadsicoon terwijl onze stad haar 750ste verjaardag viert. We hopen dat het project onze positie als een van de ware culturele hotspots van Amsterdam verder zal versterken, waardoor onze gasten zich kunnen onderdompelen in de wereld van enkele van de beste talenten en meest inspirerende geesten van ons land.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws