Download de septembereditie van Hospitality Management

Auteur: Redactie
21 oktober 2022
Download de septembereditie van Hospitality Management

De gloednieuwe Hospitality Management is uit. Met deze keer een van de jongste hoteleigenaren van Nederland op de cover: Floris van Vliet.

Downoad hier de laatste editie van Hospitality Management

Deze jonge Van der Valk-telg nam de exploitatie van Hotel Maassluis in 2017 op 21-jarige leeftijd op zich. Nu, vijf jaar later kijkt hij terug en vooruit. Als hij in 2017 zijn reis als hotelondernemer begint is het pand waar het hotel in moet komen een volledige bouwval. Vijf jaar later staat er een volwassen bedrijf, maar zonder slag of stoot ging dat niet. Het waren roerige jaren. “Ik ben een completere ondernemer geworden.”

Het tweede interview vond plaats in het Gelderse Loenen waar Sophie Knoote aan het begin van 2022 de exploitatie van Hotel De Loenermark overnam, zonder enig ondernemerservaring. Hoe ze die ervaring heeft opgedaan en wat haar toekomstplannen zijn lees je in het uitgebreide interview. Een boutique hotel en een hotel in Frankrijk staan op het verlanglijstje.

In de rubriek ‘Hotelketen uitgelicht’ belichten we in deze editie de opkomst van het Franse B&B Hotels en kijken we naar hun toekomstplannen. Verder vertelt de Vlaamse hotelondernemer Joris Vanlessen in de rubriek Jonge Honden hoe hij zijn hotel het Vlaamse Maldegem toekomstbestendig maakt en zijn onze columnisten en correspondenten weer weerzinwekkend scherp. 

Downoad hier de laatste editie van Hospitality Management

Overig nieuws