easyHotel Den Haag lanceert bakfietsrally

4 maart 2015
easyHotel Den Haag lanceert bakfietsrally

easyHotel Den Haag lanceert de eerste ‘easyHotel Bakfietsrally’. Op zondag 22 maart vindt in de Hofstad deze rally met bakfietsen
plaats.

*Steun aan Dopper Foundation*
Met dit evenement steunt de hotelketen de Dopper Foundation. Deze stichting zet zich onder andere in voor drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. De Bakfietsrally start om 10.00 uur bij easyHotel Den Haag aan de Parkstraat 31 waarna de deelnemers een fietstocht van ongeveer 10 kilometer maken met een pitstop bij de Scheveningse pier. Deelname per bakfiets, ongeacht de hoeveelheid kinderen in de bakfiets, bedraagt 10 euro en komt volledig ten goede aan de Dopper Foundation. Daarnaast ontvangen deelnemers hiervoor een originele Dopper waterfles en hapjes en drankjes tijdens de rally.

*Zelfde filosofie*
Lucas Drewes, operationeel directeur easyHotel Benelux: "De Dopper Foundation past qua filosofie heel goed bij die van easyHotel, omdat ook wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en toegang tot veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen voor iedereen ter wereld heel erg belangrijk vinden. We nodigen alle Haagse bakfietsbezitters dan ook van harte uit om deel te nemen en zo op een ludieke manier een steentje bij te dragen aan dit maatschappelijke doel!"

*Over de Dopper Foundation*
De Dopper Foundation is een initiatief van het team achter Dopper, het bekende flesje voor kraanwater, en is in 2013 opgericht. Met de Dopper Foundation worden drinkwaterprojecten in ontwikkelingsland Nepal gefinancierd. Daarnaast wil de stichting mensen wereldwijd bewust maken van de impact van plastic afval op het milieu.

"*Meer lezen over easyHotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=easyhotel&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws