Eetbare menukaart bij Carlton Ambassador

10 juli 2009
Eetbare menukaart bij Carlton Ambassador

Edward Kreuger, chef-kok van het Carlton Ambassador-hotel in Den Haag, heeft een menukaart ontwikkeld die niet alleen eetbaar is, maar ook nog eens goed smaakt. Sinds anderhalve week kunnen de gasten in de bar-bistro Rubens van het hotel hun menukaart als prettige appetizer gebruiken nadat de bestelling is opgenomen. Het menu is gedrukt op eetbaar papier en vervolgens verwerkt op een dun crackertje van rijstpapier, olijfolie en Parmezaanse kaas. Kreuger heeft hiermee dus veel aandacht besteedt aan de smaak en structuur.

En de keukenbrigade van het Carlton Ambassador blijft doorgaan met leuke ontwikkelingen. Tijdens de zomer wordt op mooie dagen de 'Green Egg'-barbecue op het terras geplaatst en zal Edward Kreuger heerlijke gerechten voor het diner op deze bijzondere barbecue bereiden. De barbecue zorgt ervoor dat de smaak, geur en kleur van producten optimaal behouden blijft. In Nederland, maar ook in het buitenland, wordt de Green Egg meer en meer door chefs gebruikt voor de perfecte bereiding van gerechten.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/eetbare-menukaart-bij-carlton-ambassador/

Overig nieuws