F&B Professional of the Year: Stem nu!

28 december 2015 |
F&B Professional of the Year: Stem nu!<

Wie wordt F&B Professional of the Year 2016? Het lot van de genomineerden ligt in jouw handen. Via de poll op onze site kun je vanaf nu
stemmen op jouw favoriet. De poll vind je midden op de webpagina.

Op de foto van links naar rechts: Bram Brekelmans, Richard Duizendstra, Tim Schimmel, Eric Andersen, Jasper Kool, Sam Holtus en Andri Jansen

De genomineerden
Eric Andersen | NHTV, Breda
Richard Duizendstra | Brasserie Flo, Maastricht
Sam Holtus & Jasper Kool | Tosti van Josti, Den Haag
Bram Brekelmans | Gustafson, Amsterdam
Tim Schimmel | Gand Hotel de Draak, Bergen op Zoom
Andri Jansen | Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Heelsum

Tot 13 januari om 10:00 uur kan er gestemd worden op jouw favoriete F&B Professional. Voor meer informatie over de genomineerden, kijk op de site van de AF&BM.
Horecava en jaargala
Op 13 januari maakt de voorzitter van de AF&BM, René Giel, de drie finalisten tijdens de Horecava bekend. De bekendmaking vindt plaats in The Mama Kelly Experience (in het Amtrium direct naast de RAI.) Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier. Na aanmelding ontvang je vanuit KHN begin januari een bevestiging met meer informatie over ontvangst/locatie en parkeren. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het jaargala van de AF&BM op 29 januari in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: