Forse omzetgroei LookingforBooking

12 oktober 2015
Forse omzetgroei LookingforBooking

De Groninger internetonderneming LookingforBooking.com behoort voor het tweede jaar op rij tot de 15 technologiebedrijven in Nederland met
de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. Dit werd vrijdagavond 9 oktober bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Deloitte Technology Fast50 Award 2015 in de Mediacentrale Groningen.

*Corporate Travel*
Met een omzetgroei van 751% eindigde LookingforBooking.com op een 14e positie in de Deloitte Fast50. Een jaar eerder stond het Groninger bedrijf ook in de top-15. Sinds LookingforBooking.com zich in 2010, naast de hotelprijzen vergelijkingssite, met de Corporate Travel op de zakelijke hotelmarkt stortte gaat het hard met het bedrijf. ,,Het was erg spannend om te zien waar we dit jaar zouden gaan eindigen. Met de 14e plek ben ik erg tevreden. Deze prestatie toont aan dat we de afgelopen jaren een juiste koers varen”, zegt Gerlof Bos, oprichter en directeur van LookingforBooking.

*Catawiki*
Dit jaar is het online veiling bedrijf Catawiki uit Assen op de eerste plaats van de Deloitte Fast50 gee?indigd. Dit jaar waren zeven Groninger bedrijven genomineerd. Behalve LookingforBooking.com waren dat: Belsimpel, Brandfield, Diagnoptics Technologies, Experty, Voipgrid en Voys.
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws