GaultMillau strijkt neer in RAI

18 juli 2013
GaultMillau strijkt neer in RAI

De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids voor 2014 en de bijbehorende awards vindt dit jaar plaats in de Amsterdam RAI. The Wine & Food Association, GaultMillau Nederland en
de RAI bundelen hun krachten voor een evenement voor professionals werkzaam in de het hoge horecasegment op maandag 28 oktober.

*Tegenhanger*
Het is voor het eerst dat de presentatie van de nieuwe gids en de uitreiking van de prijzen gekoppeld worden aan de vakbeurs Fine Food Professional. Deze beurs is de tegenhanger van Wine Professional. De Fine Food Professional is een vakbeurs voor de horeca waarbij het merendeel van de presentatietafels gereserveerd is voor fine food-leveranciers en –producenten. De overige beursruimte is bestemd voor de wijnhandel.

*Opzet*
Het First Floor Restaurant van de RAI biedt ‘s middags plaats aan de GaultMillau Lunch, een feestelijke bijeenkomst voor topchefs, -sommeliers en andere genodigden. Onder het genot van gerechtjes en wijnen wordt hier in spanning vooruitgeblikt op de GaultMillau Awards 2014. In de namiddag vinden de uitreikingen plaats.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws