Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!

3 december 2015 |
Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!<

Tijdens de themabijeenkomst ‘Leiderschapsstijlen’ van de AF&BM bij pop-up restaurant en hotel ‘Gustafson’, zijn
afgelopen dinsdag 1 december de genomineerden die meedingen naar de titel van ‘F&B Professional of the year 2016’ bekendgemaakt.

Foto van links naar rechts: Bram Brekelmans, Richard Duizendstra, Tim Schimmel, Eric Andersen, Jasper Kool, Sam Holtus en Andri Jansen

De genomineerden

* Eric Andersen | NHTV, Breda

* Richard Duizendstra | Brasserie Flo, Maastricht

* Sam Holtus & Jasper Kool | Tosti van Josti, Den Haag

* Bram Brekelmans | Gustafson, Amsterdam

* Tim Schimmel | Gand Hotel de Draak, Bergen op Zoom

* Andri Jansen | Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Heelsum

Stemmen
Opvallend in deze rangorde is dat er voor het eerst in de geschiedenis een ondernemersduo is genomineerd voor deze titel. Vanaf 28 december kan via de website van Hospitality Management worden gestemd op jouw favoriet!

Horecava en jaargala
Op 13 januari maakt de voorzitter van de AF&BM, René Giel, de drie finalisten tijdens de Horecava bekend. De vakjury, die naar aanleiding van drie pitches van de finalisten beslist over deze titel, houdt de AF&BM nog even geheim. De jury geeft wel alvast mee dat ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het F&B-vak, essentiële factoren zijn in deze finale. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het jaargala van de AF&BM op 29 januari in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne!

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: