Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag feestelijk geopend

26 april 2016
Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag feestelijk geopend

Na jaren verbouwen en renoveren was het gisteravond eindelijk zover. Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag heeft een metamorfose
ondergaan en dat is tijdens de feestelijke opening goed gevierd. De gasten werden geheel in stijl ontvangen met rode loper, bubbels, cocktails, DJ, een champagnetoren en vuurwerk. Om het feest compleet te maken, werden er ook drie Double VIProom overnachtingen, inclusief champagneontbijt weggegeven.



*Nieuw en fris*
Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag heeft een ware metamorfose ondergaan en straalt een frisse, nieuwe look uit. In januari 2014 werd begonnen aan het grote renovatieproject en werden alle hotelkamers volledig gestript en in juli van dat jaar geheel gerenoveerd opgeleverd. Tegelijkertijd werd het hotel voorzien van een geheel nieuwe buitengevel. Met deze veranderingen werd in de zomer van 2014 afscheid genomen van het drie sterren Tulip Inn en ging het hotel verder als vier sterren Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag. In december 2015 startte de tweede fase van het renovatieproject. Eind januari 2016 werden de nieuwe buitengevel op de begane grond, een nieuwe entree en het gerenoveerde (met ‘live cooking' buffet) restaurant opgeleverd. Hiermee werd het renovatieproject succesvol afgerond.

*Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag*
Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een zakenhotel dat gunstig gelegen ligt in het zakendistrict van Zoetermeer, tegenover NS station Zoetermeer, vlakbij de A12 en op slechts 20 minuten lopen van het centrum. Ook kunnen de gasten met de randstadrail in tien minuten naar Den Haag centrum reizen. Het hotel telt naast 64 designkamers ook 11 business suites met eigen keuken, speciaal gericht op de long stay markt. Daarnaast biedt het hotel gratis parkeergelegenheid, volledige airco en gratis wifi. Het Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag werd bekroond met een zilveren Green Key en bereikte de beste standaard voor haar eco-vriendelijke milieu-aanpak.

~Christel Tuin~

Overig nieuws