Hilton Airport focust op MICE-markt

12 maart 2015
Hilton Airport focust op MICE-markt

Alle vroegboekers van een vergadering of evenement in het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol profiteren van een bijzondere incentive. Zij
ontvangen een persoonlijke ‘experience voucher’ ter waarde van 3 procent van de boeking. Daarnaast maken vroegboekers van grootschalige evenementen kans op een interactieve event app, toegespitst op het eigen evenement. De toepassing van deze app voor de MICE-markt is een novum. Hiermee kan de organisator van een evenement (potentiële) sprekers en deelnemers in een vroeg stadium betrekken bij het programma en kan hij tevens de voorbereidingen eenvoudig beheren in samenspraak met de Hilton Eventcoördinator. De innovatieve app is voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol ontwikkeld door DoubleDutch.

*Tailer made events*
Milan Arandelovic, area general manager Benelux Hilton Worldwide zegt: "Wij zijn straks het grootste en meest flexibele meeting center op de luchthaven en omgeving. We kunnen elke type vergadering en evenement aan en elke gewenste - tailor made - service bieden. In de grote balzaal, over twee verdiepingen, kunnen we zelfs autopresentaties accommoderen. In de snelle wereld van vandaag zal de interactieve app die we onze klanten aanbieden een zinvolle en nuttige functie kunnen vervullen en absoluut bijdragen aan positieve ervaringen."

*Mogelijkheden voor vergaderingen en events*
Het business en meeting center bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en is rechtstreeks bereikbaar vanuit de luchthaventraverse. In totaal zijn er 23 vergaderruimtes en boardrooms van variabele omvang, die flexibel kunnen worden ingezet. De meeste ruimtes hebben daglicht. Paradepaardje is de balzaal (capaciteit tot 640 personen) over twee verdiepingen, die zich door zijn omvang, hoogte en toegankelijkheid bij uitstek leent voor uitzonderlijke, grootschalige, evenementen. Ook op culinair gebied zal het nieuwe hotel zich naar eigen zeggen onderscheiden, met een eigentijdse restaurantformule en gevarieerd aanbod dat alle zintuigen zal prikkelen.

"*Meer lezen over Hilton Amsterdam Airport? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton+airport+schiphol&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws