Horeca en hospitality manager gezocht

7 april 2014 |
Horeca en hospitality manager gezocht<

Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht is met 160 voorstellingen per seizoen één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Kunstmin programmeert
3 zalen, de Grote Zaal en de Kleine Zaal en een Middenzaal in het Energiehuis, het nieuwe huis voor de podiumkunsten waarin Kunstmin participeert. De schouwburg is de afgelopen twee jaar gerestaureerd en opent in november 2014 opnieuw de deuren.

Architectuur
De combinatie van het moderne interieurontwerp van Studio Makkink Bey met de unieke architectuur van Van Ravesteyn zorgt voor een hernieuwde beleving en uitstraling van het gebouw. Behalve voor voorstellingen leent de unieke ambiance zich bij uitstek voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Schouwburg Kunstmin beschikt over verschillende foyers en een theatercafé dat voor en na afloop van voorstellingen en evenementen is geopend. Voor de nieuw vorm te geven afdeling horeca en hospitality, zijn zij op zoek naar:

Horeca en hospitality manager (0,6 fte)

Profiel
Jij bent dé expert op het gebied van horeca en operations binnen de organisatie. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (zoals Hogere Hotelschool) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, nauwkeurig, resultaatgericht en commercieel ingesteld. Je kunt goed werken onder druk en in teamverband. Je hebt niet alleen vakinhoudelijke kennis maar bent ook vernieuwend en kunt ideeën vertalen naar concrete werkwijzen, waarbij je zorgt voor een goede in- en externe afstemming. Gastheerschap en het omgaan met uiteenlopende publieksgroepen is je tweede natuur. Je bent in bezit van Sociale Hygiëne.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je geeft vorm aan de afdeling horeca en hospitality;
- Je bent verantwoordelijk voor de aanvraag van de horecavergunning en voert contractonderhandelingen met de leveranciers voor de horeca;
- Je bent verantwoordelijk voor het ontvangst, de begeleiding en
bediening van het publiek bij voorstellingen/activiteiten;
- Je zorgt voor de voorbereiding, vastlegging, inkoop en realisering van alle culturele- en commerciële activiteiten op het gebied van de horeca. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen in- en externe partijen;
- Je stelt het jaarplan voor de horeca op met de daarbij horende doelstellingen;
- Je zorgt voor werving en aansturing van het personeel bij voorstellingen/evenementen en bent verantwoordelijk voor de inroostering van medewerkers portiersdiensten, garderobe, publieksbegeleiders en bedienend personeel;
- Je verzorgt de inkoop van food en beverage, banquetingmaterialen;
- Je bent verantwoordelijk voor de naleving van normen en voorschriften (haccp) en voor het onderhoud van bedrijfsmiddelen, apparatuur en ruimten;
- Je bent verantwoordelijk voor de BHV bij voorstellingen/evenementen;
- Je bent gemiddeld drie avonden per week meewerkend leidinggevende tijdens voorstellingen/evenementen.

Wij bieden:
Een werkplek binnen een dynamische culturele podiumorganisatie op een unieke locatie.

Organisatorische positie
De horeca en hospitality manager rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsvoering.

Functiewaardering
Salariëring is afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform CAO Nederlandse Podia.

In eerste instantie een contract voor één jaar met optie tot verlenging. In de opstartfase gaat het om een aanstelling van 0,6 fte met mogelijke uitbreiding in de toekomst. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten om kennis te nemen van het culturele aanbod van de organisatie.

Procedure
Schriftelijke reacties met CV kunnen tot uiterlijk 15 april worden gestuurd naar "vacature@kunstmin.nl."
Inlichtingen
Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij:
Patrick Marcus, Hoofd bedrijfsvoering, tel. 078 6397970


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: