Horeca en hospitality manager gezocht

7 april 2014 |
Horeca en hospitality manager gezocht<

Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht is met 160 voorstellingen per seizoen één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Kunstmin programmeert
3 zalen, de Grote Zaal en de Kleine Zaal en een Middenzaal in het Energiehuis, het nieuwe huis voor de podiumkunsten waarin Kunstmin participeert. De schouwburg is de afgelopen twee jaar gerestaureerd en opent in november 2014 opnieuw de deuren.

Architectuur
De combinatie van het moderne interieurontwerp van Studio Makkink Bey met de unieke architectuur van Van Ravesteyn zorgt voor een hernieuwde beleving en uitstraling van het gebouw. Behalve voor voorstellingen leent de unieke ambiance zich bij uitstek voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Schouwburg Kunstmin beschikt over verschillende foyers en een theatercafé dat voor en na afloop van voorstellingen en evenementen is geopend. Voor de nieuw vorm te geven afdeling horeca en hospitality, zijn zij op zoek naar:

Horeca en hospitality manager (0,6 fte)

Profiel
Jij bent dé expert op het gebied van horeca en operations binnen de organisatie. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (zoals Hogere Hotelschool) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, nauwkeurig, resultaatgericht en commercieel ingesteld. Je kunt goed werken onder druk en in teamverband. Je hebt niet alleen vakinhoudelijke kennis maar bent ook vernieuwend en kunt ideeën vertalen naar concrete werkwijzen, waarbij je zorgt voor een goede in- en externe afstemming. Gastheerschap en het omgaan met uiteenlopende publieksgroepen is je tweede natuur. Je bent in bezit van Sociale Hygiëne.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je geeft vorm aan de afdeling horeca en hospitality;
- Je bent verantwoordelijk voor de aanvraag van de horecavergunning en voert contractonderhandelingen met de leveranciers voor de horeca;
- Je bent verantwoordelijk voor het ontvangst, de begeleiding en
bediening van het publiek bij voorstellingen/activiteiten;
- Je zorgt voor de voorbereiding, vastlegging, inkoop en realisering van alle culturele- en commerciële activiteiten op het gebied van de horeca. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen in- en externe partijen;
- Je stelt het jaarplan voor de horeca op met de daarbij horende doelstellingen;
- Je zorgt voor werving en aansturing van het personeel bij voorstellingen/evenementen en bent verantwoordelijk voor de inroostering van medewerkers portiersdiensten, garderobe, publieksbegeleiders en bedienend personeel;
- Je verzorgt de inkoop van food en beverage, banquetingmaterialen;
- Je bent verantwoordelijk voor de naleving van normen en voorschriften (haccp) en voor het onderhoud van bedrijfsmiddelen, apparatuur en ruimten;
- Je bent verantwoordelijk voor de BHV bij voorstellingen/evenementen;
- Je bent gemiddeld drie avonden per week meewerkend leidinggevende tijdens voorstellingen/evenementen.

Wij bieden:
Een werkplek binnen een dynamische culturele podiumorganisatie op een unieke locatie.

Organisatorische positie
De horeca en hospitality manager rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsvoering.

Functiewaardering
Salariëring is afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform CAO Nederlandse Podia.

In eerste instantie een contract voor één jaar met optie tot verlenging. In de opstartfase gaat het om een aanstelling van 0,6 fte met mogelijke uitbreiding in de toekomst. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten om kennis te nemen van het culturele aanbod van de organisatie.

Procedure
Schriftelijke reacties met CV kunnen tot uiterlijk 15 april worden gestuurd naar "vacature@kunstmin.nl."
Inlichtingen
Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij:
Patrick Marcus, Hoofd bedrijfsvoering, tel. 078 6397970


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Radisson Blu Palace Hotel vraagt hotelgasten te gaan strandjutten

In de strandhoogseizoen maanden in Noordwijk aan Zee heeft het Radisson Blu Palace Hotel een actie bedacht om hotelgasten te vragen om te helpen bij het schoonhouden van het strand. Het hotel vraagt gasten, wanneer ze een strandwandeling gaan maken, om een papierentasje mee te nemen en onderweg a...

Opening
Hotel Beijer: het eerste boutique antique hotel

In het geweld van de openingen van nieuwe hotels van grote ketens die hun weg naar Utrecht hebben gevonden, is de opening van Hotel Beijers bijzonder te noemen. Door de combinatie van boutique met antique is Hotel Beijers uniek voor Utrecht en misschien zelfs wel voor heel Nederland. Bij Hotel Beije...

Personalia
Jolijn Zeeuwen nieuwe General Manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe General Manager. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van Area General Manager West & Zuid Duitsland te vervullen. Jolijn studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hilto...

Opening Hotelketens
Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, 2000 kamers erbij

Accor’s groei in Noord-Europa wordt bevestigd met de aankondiging van 15 nieuwe contracten in de eerste helft van 2019; waarvan zeven in het Verenigd Koninkrijk, vijf in België, twee in Denemarken en één in Nederland. De nieuwe overeenkomsten voegen zo meer dan 2000 kamers a...

Wet- en regelgeving Longread
Outsourcing (deel 2): Juridische aandachtspunten bij uitbesteding

Uitbesteding (of outsourcing) heeft geen eenduidige definitie in de markt, maar je zou het in algemene termen kunnen omschrijven als een transactie waarbij een leverancier functies gaat vervullen die een bedrijf eerder intern vervulde. Met andere woorden, bij een uitbesteding belegt de uitbestedende...

Opening Hotelketens
Carlton Hotel Collection opent zijn twaalfde hotel in de Schotse hoofdstad

Carlton Hotel Collection heeft er een mooie aanwinst bij; Market Street hotel opende onlangs in het centrum van Edinburgh. Op deze Unesco World Heritage locatie, ‘the Old Town’ van Edinburgh, gaat het hotel op in de historische skyline van de stad en is de inspiratie van de omgeving voel...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: