Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

1 augustus 2012
Wel alle hotels bereiken met Hospitality Management

Alle hotels in één keer bereiken? Dat lijkt lastig, maar wanneer u Hospitality Management inzet, dan doet u dat acht keer per jaar. Bovendien kunt u het gehele jaar door deze doelgroep bereiken met de website en de nieuwsbrieven.

*De beslissers*
Hospitality Management is hét vakblad voor de hotellerie. De lezers van Hospitality Management zijn hoteliers, directeuren/eigenaren en general managers. Daarnaast wordt Hospitality Management gelezen door f&b managers, sales- en marketingmanagers, controllers, house keeping executives et cetera. U bereikt dus de beslissingsbevoegden binnen de hotellerie. Download "hier":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html de laatste edities.

Hospitality Management is het bekendste hotelvakblad in Nederland, wordt hoog gewaardeerd en straalt autoriteit uit. Uw bijdrage staat in een vakblad dat gelezen, herlezen en bewaard wordt. Geen 'waste' en een perfect bereik.

*Redactionele formule*
De redactionele formule is afgestemd op het management van hotels, toeleveranciers en overige partijen in de hotellerie. Hospitality Management wordt verspreid op basis van abonnementen en ‘controlled circulation’.

*Redactionele aandachtsvelden*
Wij volgen de hotelmarkt in al zijn facetten. Met deze kennis stippelen wij onze redactionele koers uit. Van bedden tot ICT en van sanitair tot hotel-restaurant met veel aandacht voor ‘need to know’ informatie. De dossiers, interviews en achtergrond artikelen zorgen voor de juiste redactionele mix.
Het laatste nieuws brengen we op www.hospitality-management.nl. Dit zorgt ervoor dat we altijd ‘dicht op de hotelier zitten’.

*De Markt*
Hoteliers investeren. Niet alleen in de gasten maar ook in techniek, inrichting, ICT et cetera. Wist u bijvoorbeeld dat 61% van de Nederlandse Hotelmarkt onderdeel is van een keten? Dat gaat gepaard met investeringen en verregaande professionalisering.

*Bereik*
Met Hospitality Management gaat naar alle 2800 + hotels in Nederland.

*Hotel & Food & Beverage*
Deze special verschijnt jaarlijks in mei.

*Hotel & Design*
Deze special verschijnt jaarlijks in november.

*Hotelbouwplannen*
In Hotelbouwplannen houden wij precies voor u bij welke hotels gaan bouwen, herbouwen of verbouwen. Onmisbare kennis voor toeleveranciers van de hotellerie. Onze adverteerders krijgen Hotelbouwplannen (met een abonnementswaarde van € 880,-) gedurende de looptijd van het contract gratis!

*www.hospitality-management.nl*
Hoteliers bezoeken www.hospitality-management.nl voor het laatste nieuws, interessante dossiers, spraakmakende columns en nog veel meer. De nieuwsbrief verschijnt zes keer per maand.

*Meer weten?*
Wanneer u wilt weten op welke manieren u onder ogen van al deze beslissers in de hotellerie kunt komen, dan kunt u ons telefonisch bereiken via (030) 251 22 70 of per e-mail: "info@uitgeverijps.nl":mailto:info@uitgeverijps.nl

Overig nieuws