Hotel Marijke ontvangt Quality Award 2008/2009

3 maart 2009
Hotel Marijke ontvangt Quality Award 2008/2009

Best Western Hotel Marijke in Bergen (NH) is verkozen tot beste Best Western Hotel van Nederland. Het hotel ontving hiervoor de Quality Award 2008/2009. Tevens ontving Best Western Hotel Haarhuis in Arnhem de Best Investment Award 2008/2009.

Jaarlijks worden alle Best Western Hotels van Nederland gecontroleerd op branding, onderhoud, kwaliteit, personeel, schoonmaak, en food & beverage. Het hotel dat de beste resultaten behaalt, ontvangt de Best Quality Award. Dit jaar behaalde voor het eerst in de geschiedenis een Best Western hotel in Nederland op alle punten de maximale score. Best Western Nederland directeur Wytze van den Berg: "Het is absoluut verdiend dat Best Western Hotel Marijke deze award heeft gekregen. De behaalde maximale score zegt genoeg, de kwaliteit van alle faciliteiten die het hotel heeft is uitstekend."

De eigenaar van het hotel, Hans Potters, is erg blij met deze onderscheiding: "We hoopten al heel lang de award te mogen ontvangen. Het feit dat het gelukt is, zelfs met de maximale score, vinden we echt een erkenning voor onze medewerkers. Zij doen er elke dag alles aan om de kwaliteit op en top in orde te krijgen."

Overig nieuws