Hotel Okura Amsterdam opent tweede pop-up ooit

Auteur: redactie
Opening 21 november 2023
Hotel Okura Amsterdam opent tweede pop-up ooit

Hotel Okura Amsterdam opent het feestdagenseizoen met de tweede pop-up store in de geschiedenis, Festive Pop-up. Bezoekers vinden hier tot en met 7 januari prachtige en unieke cadeaus voor dierbaren. In het weekend kunnen bezoekers in de sfeervolle pop-up store ook genieten van glühwein en warme chocolademelk.

In de Festive Pop-up zijn cadeaus te verkrijgen die in het hotel gebruikt worden om de verscheidenheid aan vakmanschap uit te voeren. Of het zijn eigen creaties op zich. Messen die de chefs van Okura gebruiken in de keuken, speciaal gemaakte geuren voor thuis en unieke dranken met eigen signatuur. Cadeaus met een verhaal om familie en vrienden een bijzonder gevoel te geven.

Ambacht tijdens de feestdagen

In de pop-up store zijn ambachtelijke producten om te geven of om zelf te serveren tijdens de feestdagen. Er is een rijk aanbod van festive chocolade rechtstreeks uit de patisseriekeuken. Ook andere keukens zijn in de weer geweest. In de keuken van restaurant Ciel Bleu heeft tweesterrenchef Arjan Speelman met zijn team sauzen en soepen bereid die ieder kerstdiner naar ongekende hoogte brengen.

Algemeen directeur Michiel Roelfsema, Hotel Okura Amsterdam: “Binnen ons hotel hebben we aandacht voor elk detail om een ongeëvenaarde totaalbeleving te bieden. Daarin kennen we geen grenzen. Om ons ambacht uit te voeren gebruiken we de meest excellente producten en met grote regelmaat creëren wij zelf producten samen met vooraanstaande partners. Met de Festive Pop-up laten wij bezoekers kennismaken met verschillende ambachten binnen ons hotel, terwijl zij kunnen genieten van de warme sfeer van de feestdagen. Hotel Okura Amsterdam heet bezoekers van harte welkom om de Festive Pop-up te ontdekken en om Omotenashi, Japanse gastvrijheid vanuit het hart, te beleven.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws