Hotel Oostergoo in zee met Princess

22 mei 2015 |
Hotel Oostergoo in zee met Princess

Princess Hotel Collection maakte vandaag de samenwerking bekend met Hotel Oostergoo in het Friese Grou. De in het voorjaar van 2014
opgerichte Nederlandse hotel collectie wordt vanaf nu ook vertegenwoordigd door hoteliers Marcel en Annemarie Oost. De Princess Hotel
Collection heeft nu met Hotel Oostergoo in totaal negen hotels in haar bestand,acht in Nederland en één in Oostenrijk.

Goede partij
Marcel en Annemarie Oost van Hotel Oostergoo streven er al jaren naar om hun gasten een echt thuisgevoel te bieden. Het echtpaar heeft juist de samenwerking gezocht met Princess Hotel Collection omdat volgens hen het onbezorgde gevoel in de gehele groep ook de boventoon voert. ‘Daarnaast is Princess Hotel Collection de beste partij om ons te helpen onze reserveringen te optimaliseren’, aldus Marcel Oost. Ook past de slagzin Home Sweet Hotel uitstekend bij ons hotel’.

Princess Hotel Collection geeft aan trots te zijn met deze tweede toevoeging in een maand tijd.

Hotel Oostergoo
Hotel Oostergoo ligt in Grou, een landelijke omgeving tussen Heerenveen en Leeuwarden. De omgeving is ideaal voor fietsen en watersport. Het hotel, gelegen aan het Friese Pikmeer, beschikt over 18 comfortabele kamers en een ruim terras aan het water en eigen ligplaatsen voor boten. Gasten kunnen culinair genieten in het eigen restaurant of iets drinken in het naastgelegen sfeervolle, uit 1782 daterende café d'Oude
Oost. De chef van restaurant Oostergoo kookt bovendien volgens de 5 principes van het initiatief ‘Dutch Cuisine’.

Dutch Cuisine
Dutch Cuisine is koken volgens het principe 'less is more'.
Enigszins eigenwijs, maar altijd praktisch, met smaak en vanuit eenvoud. Vanuit deze twist brengt Dutch Cuisine de nieuwe Nederlandse keuken tot leven. Dutch Cuisine is het nieuwe Nederlandse eten met een grote rol voor verse groenten.

Puur en echt
Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben
geleefd. Niet alleen de biefstuk, maar het hele dier. Een herontdekking van het eetbare dier van kop tot staart. Zij verwerken dan ook uitsluitend duurzaam gevangen vis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: