In de komende uitgave: interview CityHub

4 december 2015
In de komende uitgave: interview CityHub

In de decemberuitgave van Hospitality Management nemen we je mee naar de wereld van Sem Schuurkes en Pieter van Tilburg. Zij zijn de mannen achter
CityHub in Amsterdam. Het hotel dat de leemte opvult tussen hostels en 'traditionele' hotels. De mannen vertellen enthousiast over de afgelopen zes jaar, waarin zij technische en bestuurlijke hindernissen hebben moeten overwinnen om tot dit prachtconcept te komen. Tijdens HotelTech werd Sem live geïnterviewd, en het viel Sem op dat veel hoteliers ter plaatse zijn hotelconcept niet konden plaatsen, of in niet begrepen. Daar en daarom maakten we direct de afspraak om er in de decembereditie op terug te komen.


~Sem Schuurkes~

*Angst voor techniek binnen de hotellerie*
Natuurlijk geven we nu niet alles prijs, maar we praten je bij over de technische vernieuwingen en 'de nieuwe hotelier'. "Dat er binnen de hotellerie nog mensen werken met papier, en dat er dingen opgeschreven moeten worden... Dat vind ik echt schrikbarend", vertelt Sem. " Ik begrijp ook niet wat hoteliers met hun tijd doen. Wij houden door de automatisering tijd over om weer nieuwe dingen te bedenken en onze gasten de stad te leren kennen. Techniek maakt ons meer gastvrij en we hoeven geen 'onmenselijke' dingen (zoals administratie) meer te doen. Dat is allemaal geautomatiseerd." Angst voor techniek is een beperking. In de aankomende uitgave praten we je helemaal bij!


~De app helpt toeristen op weg. Op zoek naar echt leuke hotspots en activiteiten~


~De reviews: niets dan lof over het comfortabele tweepersoonsbed~

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws