Judith van der Borch Talent of the Year

13 januari 2016
Judith van der Borch Talent of the Year

Tijdens Future Hotello, hét netwerkevenement voor studerende Hotello's dat gisteren plaatsvond in de Amsterdam RAI, is
Judith van der Borch tot Verwolde van TIO University of Applied Sciences verkozen tot Talent of the Year 2016. Deze prestigieuze award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt op Future Hotello, aan de student die bewonderingswaardig is afgestudeerd of iets bijzonders in de praktijk heeft gebracht. De award stond dit jaar in het teken van het thema ‘Your Roadmap to Success'. De studente mocht onder andere een iPhone 6S in ontvangst nemen.

*Gastvrijheid en beleving*
Judith van der Borch tot Verwolde won de prestigieuze award mede door haar enthousiaste video-pitch over haar hospitality DNA en haar visie op de toekomst. "Ik wil waken over dat wat we allemaal lief hebben; gastvrijheid en beleving is het allerbelangrijkste in de hospitality branche", aldus een vereerde Judith van der Borch tot Verwolde. Naast een iPhone 6S van KPN kreeg zij ook een training ‘Unleash The Power Weekend' verzorgd door Q-staff, het boek ‘Crash' van Niek van den Adel en een luxeverpakking Schlumberger van Walraven Sax uitgereikt.


*De verkiezing*
Net als bij Hotello of the Year is Talent of the Year een verkiezing die zich richt op hotello's, in dit geval specifiek voor de huidige studenten van de erkende hoge hotelscholen. In de periode september-oktober konden studenten genomineerd worden. De criteria voor Talent of the Year waren:


*De student(e) is net klaar met zijn/haar scriptie en/of bewonderingswaardig afgestudeerd;

*De student(e) heeft iets bijzonders in de praktijk gebracht.


Nadat de nominaties gesloten waren heeft de verkiezingscommissie van HotelloTOP een top 3 samengesteld. De drie studenten kregen de opdracht om een video-pitch te maken en zij moesten een vragenlijst invullen waar zij aangaven waarom zij moesten winnen.

*De jury*
De vakjury voor de Talent of the Year verkiezing bestond uit: Pim Pelser (Hotello of the Year 2015), Klaas -Wybo van der Hoek (Stenden University), Païvi Hagedoorn (Hotel de l'Europe), Gert Kap (NH Hotel Group), Ewout Cassee (oud-bestuurslid HotelloTOP), Caroline Receveur (DoubleTree by Hilton), Marc van Boekholt (Blycolin), Wenda Kielstra (bestuurslid HotelloTOP) en Emmy Stoel (Hotel Okura Amsterdam).

~Christel Tuin~


Overig nieuws