Jules Thijssen nieuwe Director of Food & Beverage Château St. Gerlach

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het Management Team onder leiding van General Manager Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Chateau St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn.

“Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl. Iedereen draagt dat uit op Chateau St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrie?re binnen deze onderneming door te zetten", zegt Jules Thijssen over zijn aanstelling.

De teams van Chateau St. Gerlach en Camille Oostwegel ChateauHotels & -Restaurants feliciteren Jules met deze benoeming en wensen hem veel succes in deze prachtige functie!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Interview
De Weekendselectie: Ambities, krakers en zwemmers

De Weekendselectie: Ambities, krakers en zwemmers Het is weer weekend! Met die hoge temperaturen van afgelopen week kunnen wij ons voorstellen dat u het een en ander heeft gemist. Daarom hebben wij de beste artikelen van dezeweek voor u op een rijtje gezet. Deze week gemist? - Een interview...

Hotel Achtergronden
Overzicht: Hospitality Terminologie

Een alfabetische lijst met veelgebruikte termen en begrippen uit de hotellerie. Aangeboden door Hospitality Management. Ideaal voor managers, hotelscholen (of studenten aan hotelscholen) en personen werkzaam in hotels. Heb je aanvullingen? Stuur deze naar redactie@uitgeverijps.nl. Je kunt het overzi...

Food Bar Golden Tulip
Golden Tulip Hotels komt met mobiele hotelbar

Nederlands eerste hotelketen lanceert dit jaar een geheel nieuwe merkstrategie. Deze maand werd het eerste Golden Tulip Hotel nieuwe stijl in Marseille gepresenteerd aan de internationale pers. In Nederland introduceert het hotel label voor deze zomer de 'Mobile Hotel Bar'. De bar annex food...

Hotelketens
Charme Hotels breidt uit met hotel De Arendshoeve te Bergambacht

Charme Hotels heeft hotel De Arendshoeve aan haar collectie mogen toevoegen. Hotel De Arendshoeve is gelegen aan de rand van Bergambacht, midden in de Krimpenerwaard; een mooi en divers gebied met oer-Hollandse polderlandschappen, rivieren en dorpjes én niet ver van de leuke steden Gouda en R...

Hotelketens Internationaal
Hotelketen zonder naam

InterContinental Hotels Group heeft aangekondigd dat het een nieuw hotelmerk in de markt gaat zetten. Opvallend gegeven is, dat er voor het merk nog geen naam of logo bekend is gemaakt. Tijdens de IHG 2017 Americas Owners Conference in Las Vegas werd het nieuws naar buiten gebracht, ten overstaa...

Achtergronden
Aanhoudingen na brand in Preston Palace, Almelo

Na de brand in Preston Palace in Almelo gisterenavond zijn een 20-jarige man uit Hoogezand en een 22-jarige man uit Scheemda opgepakt. Zij zouden betrokken zijn bij de brand. Rond 22.00 uur brak er brand uit in een uitgaansgedeelte bij het bekende hotel, waardoor de ongeveer 400 gasten zich in ve...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: