Jules Thijssen nieuwe Director of Food & Beverage Château St. Gerlach

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het Management Team onder leiding van General Manager Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Chateau St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn.

“Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl. Iedereen draagt dat uit op Chateau St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrie?re binnen deze onderneming door te zetten", zegt Jules Thijssen over zijn aanstelling.

De teams van Chateau St. Gerlach en Camille Oostwegel ChateauHotels & -Restaurants feliciteren Jules met deze benoeming en wensen hem veel succes in deze prachtige functie!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019

12.16  Powertalk André Wiringa André Wiringa spreekt de hoteliers bij over de nieuwe marketing: beleving. Hoe zorg je er als hotelier voor dat een gast van een tevreden naar een loyale gast transformeerd? Wiringa adviseert iedere hotelier om andersom te denken: welke reviews wil ik dat gas...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: