Kandidaten F&B Professional award 2012

20 december 2011 |
Kandidaten F&B Professional award 2012<

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM stelt graag de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 aan u voor. De award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het jaar. De tien kandidaten zijn vanuit de hele branche aangedragen en geselecteerd door een selectiecommissie.

Stemmen!
Van 15 december 11.00 uur tot en met woensdag 11 januari 14.00 uur kunt u uw favoriet kenbaar maken door te stemmen via de poll op deze website. De drie kandidaten met de meeste stemmen worden op woensdag 11 januari rond 16.00 uur tijdens de HOTELLOTOP op de Horecava bekend gemaakt. Hierna presenteren de drie finalisten zich op 19 januari voor een vakjury. Deze bepaalt de uiteindelijke winnaar. Laat uw stem niet verloren gaan. Stem mee!

De kandidaten (in willekeurige volgorde)


h1. Jan van Belzen


Naam: Jan van Belzen
Functie: F&B manager
Bedrijf: Inntel Hotels Rotterdam Centre

Waarom F&B Professional of the Year?
Omdat ik vind dat het hele F&B-team van Inntel Hotels Rotterdam Centre deze prijs verdient, ook al ben ik verantwoordelijk, dit zijn de mensen die de waardering horen te krijgen! Voor mijzelf zou ik het daarbij dan ook nog een eer vinden, omdat ik vind dat ik al heel wat jaren mijn passie voor gastvrijheid in de F&B, door middel van mijn coachende stijl van leidinggeven, succesvol toepas.


h1. Patrick Wolffenbuttel


Naam: Patrick Wolffenbuttel
Functie: F&B Manager
Bedrijf: NH Grand Hotel Krasnapolsky

Waarom F&B Professional of the Year?
Als F&B manager van een van de mooiste en grootste hotelbedrijven van Nederland wil ik mij graag meten met andere F&B professionals. Het hebben van passie voor Food and Beverage zijn hierbij van cruciaal belang.


h1. Robert-Jan Hogenelst


Naam: Robert-Jan Hogenelst
Functie: F&B Manager
Bedrijf: Carlton President Hotel

Waarom F&B Professional of the Year?
Sometimes it's better to shut up and let people think you're an idiot than to put it down in words and remove all doubts


h1. Stephan van Tilburg


Naam: Stephan van Tilburg
Functie: F&B Director
Bedrijf: De L'Europe Amsterdam

Waarom F&B Professional of the Year?
Na 10 jaar buiten Nederland gewerkt te hebben, meest recentelijk Oost-Azie), is het een eerzame klus om de F&B opzet en opening te hebben gedaan, en nog steeds te doen, van het nieuwe De L’Europe met 2 restaurants, 2 bars, lobby lounge, 7 zalen, room service, keukens, stewarding, en totaal 100 nieuwe personeel F&B.


h1. Mathijs Fleur


Naam: Mathijs Fleur
Functie: F&B Manager
Bedrijf: Golden Tulip Arnhem-Doorwerth

Waarom F&B Professional of the Year?
Deze vakman weet te inspireren, motiveren en heeft een passie voor MVO


h1. Ruben Braam


Naam: Ruben Braam
Functie: F&B Manager
Bedrijf: De Roode Leeuw Amsterdam

Waarom F&B Professional of the Year?
Vele goede veranderingen in bijvoorbeeld de huisstijl aangebracht, goede resultaten van het bedrijf ondanks crisis en een mooi 100 jarig bestaan gala georganiseerd in de Nieuwe kerk.


h1. Ron Beenhakker


Naam: Ron Beenhakker
Functie: Director Operations
Bedrijf: HMSHost Schiphol Airport

Waarom F&B Professional of the Year?
Ron ademt passie voor eten & drinken en is een teamplayer in optima forma. Ron is in staat om zijn team te enthousiasmeren en zijn collega’s bewust te maken van gastbeleving door zijn no-nonsens benadering en persoonlijke feedback. Ron behaalt de resultaten zonder gastvriendelijkheid en passie voor eten & drinken enig moment uit het oog te verliezen, dit in 24/7 omgeving.


h1. Marcel Hompe


Naam: Marcel Hompe
Functie: F&B manager
Bedrijf: American Hotel Amsterdam

Waarom F&B Professional of the Year?
Sinds mijn komst heb ik de nadruk gelegd binnen het gehele F&B team op "people management". De jarenlange ervaring van collega's welke er soms al 20 jaar of meer werken met de "onervaren" jongeren goed te laten combineren en functioneren.


h1. Hermen Nijhuis


Naam: Hermen Nijhuis
Functie: F&B manager
Bedrijf: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Waarom F&B Professional of the Year?
Omdat ik een gedreven F&B man ben, die zijn geluk haalt uit werken met medewerkers, gasten in het mooiste vak wat er is!


h1. Reint van Rooij


Naam: Reint van Rooij
Functie: F&B manager
Bedrijf: Novotel Amsterdam


Waarom F&B Professional of the Year?
Omdat dit een prachtige erkenning zou zijn voor alle ontwikkelingen die ons team in de afgelopen tijd heeft opgepakt in creatief en educatief opzicht. Daarnaast is het een prachtige kroon op mijn eerste 20 jaar als F&B Professional!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: