Kanshebbers stijlawards horeca bekend

8 januari 2014 |
Kanshebbers stijlawards horeca bekend

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de
spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de conclusie dat hippe en trendy horecagelegenheden geen bestaansrecht hebben 'in de provincie'?

Zaken en personen
Onder de genomineerden worden 11 awards toegekend, waarvan 9 aan een toonaangevende horecazaak, 1 aan de beste bartender en 1 aan de meest in het oog springende horecaondernemer van 2013.

Best cocktail bar 2013: Dvars, Henry's Bar, Mystique, Tales& Spirits. Alle genomineerden komen uit Amsterdam.

Best hotel concept 2013: Hotel Merici (Sittard), Hotel V Nesplein (Amsterdam), Prinsenhof (Groningen), Sir Albert(Amsterdam).

Best hotel design 2013: art’otel (Amsterdam), Flecher Hotel (Amsterdam), Hilton Hotel (Rotterdam), Mainport Hotel (Rotterdam).

Best restaurant bar 2013: Boca Gastrobar(Eindhoven),
Restaurant Den Burg (Hoofddorp), South of Houston (Den Haag), Stan & Co. (Utrecht).

Best restyling 2013: De Zalm (Gouda), Het Wapen van Willemstad (Willemstad), Mirabelle (Breda), Rose's Cantina (Amsterdam).

Dare devil 2013: De uurwerker (Groningnen), De Vreemde Vogel (Vlaardingen), Huygen's Dok (Amsterdam), Stadscafé van Mechelen (Amsterdam).

Best restaurant design 2013: 5&33 in het art’otel (Amsterdam), Catch by Simonis (Scheveningen), Restaurant Noble (Den Bosch), Restaurant One (Roermond).

Best hospitality concept 2013: Hoofdvaartkerk (Hoofddorp), Khotinsky (Dordrecht), Mr. Mofongo (Groningen), Sla (Amsterdam).

*Best coffee concept 2013: Coffee Company Oosterdok (Amsterdam), Espressofabriek Westergasfabriek (Amsterdam), Hometown Coffee (Den Haag), Lot Sixty One (Amsterdam).

De winnaars om de Hospitality & Style Award 2013 (voor de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar) en de Best Bartender 2013 worden tijdens de uitreikingsavond bekend gemaakt.

Op maandag 10 maart 2014 worden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam. De nominatielijst is opgesteld aan de hand van gepubliceerde zaken in VENUEZ Hospitality & Style Magazine in 2013.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: