Krasnapolsky kookt van kaart uit 1887

22 april 2013
Krasnapolsky kookt van kaart uit 1887

In het NH Grand Hotel Krasnapolsky zijn gerechten van een meer dan honderd jaar oude menukaart nieuw leven ingeblazen. Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander
blazen NH Hoteles en Q-music een menukaart uit 1887, ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Koning Willem III, nieuw leven in. Dit gebeurde tijdens het Q-hotel in het Amsterdamse hotel. Samen met chef-kok Willem-Jan Siebring van Restaurant Reflet bereidde dj Jasper de Vries de koninklijke gerechten van de kaart.

*Racoon recenseert*
Koning Willem III vierde zijn zeventigste verjaardag op zaterdag 23 april 1887 in het hotel en genoot daar onder andere van een Potage Tortue, Filet de Boeuf à la Duchesse en een Pouding Chipolata met een Sauce au Kirsch. De bandleden van Racoon mochten het koningsmaal in de versie van 2013 proeven en gaven het diner een 8,7.

*Tijdelijke gedaanteverandering*
Het NH Grand Hotel Krasnapolsky is de afgelopen drie weekenden omgedoopt geweest tot Q-hotel, powered by NH Hoteles. In het hotel zijn luisteraars in de watten gelegd door de Q-music dj’s en kon men genieten van optredens van bekende artiesten zoals Laura Jansen, Racoon, Ben Saunders en VanVelzen.

Het was voor het derde jaar op rij dat het hotel en de radiozender de handen ineen hebben geslagen.

*Op de foto: de bandleden van Racoon, chef-kok Willem-Jan Siebring en dj Jeroen van Inkel

~Frank Lindner~

Overig nieuws