limehome breidt verder uit binnen Nederland met overname aparthotel

Auteur: redactie
Overname 6 juni 2024
limehome breidt verder uit binnen Nederland met overname aparthotel

limehome, exploitant van gedigitaliseerde serviced apartments, breidt zijn portfolio in de Nederlandse hoofdstad uit met een nieuwe locatie in Amsterdam Sloterdijk.

De nieuwe limehome is een voormalig aparthotel gelegen in de Gatwickstraat, direct naast het station van Amsterdam Sloterdijk. Deze locatie wordt gekenmerkt door zijn directe verbinding met Amsterdam Centraal, andere belangrijke Nederlandse steden en de nabijheid van Westpoort, het op één na grootste business district van Nederland. Alle kamers bieden een volledig uitgeruste keuken.

De limehome serviced apartments maken deel uit van het Ven Amsterdam gebouw, met onder andere een groot congrescentrum, fitnesscentra, restaurants. De nieuwe limehome ondergaat op dit moment een lichte renovatie om optimaal comfort te kunnen bieden aan de gasten.

"Amsterdam is een van de populairste bestemmingen voor stedentrips in Europa en is ook een drijvende kracht achter de Nederlandse economie. De diverse cultuur en het sterke economische profiel zijn geweldige troeven om onze aanwezigheid in de stad en Nederland als geheel verder uit te breiden", zegt Evy De Groote, expansion manager Benelux bij limehome. De opening van de nieuwe limehome staat gepland voor deze zomer.

Over limehome

limehome is een technologie-gebaseerde exploitant van serviced apartments in Europa. Door de volledig digitale customer journey van boeking tot check-out, kunnen gasten maximaal comfort ervaren zonder wachttijden, wat flexibiliteit biedt voor hun reis. limehome is ‘designed to stay’: de volledig uitgeruste suites voldoen aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, comfort en design op alle locaties, en ze zijn ontworpen voor zowel korte- als langdurige verblijven. Op basis van het technologische platform kan limehome de premium serviced apartments aanbieden voor de prijs van een standaard hotelkamer. Het bedrijf heeft meer dan 260 medewerkers en heeft momenteel 6.800 suites onder contract op meer dan 260 locaties in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Spanje, Portugal, Hongarije, Italië en Griekenland.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws