Management helpt op de werkvloer

11 november 2013
Management helpt op de werkvloer

General manager Ger Meijers van Kasteel Daelenbroeck en CSU Albatros Directeur Max Snoeren werkten onlangs mee in de housekeeping van Boshotel Vlodrop. Aanleiding voor dit initiatief is de
CSU MeewerkWeek die dit jaar voor de negende keer wordt georganiseerd. In deze week werkt kantoorpersoneel, management en directie mee met hun schoonmaakcollega’s. Doel is om waardering en respect te laten blijken en betrokken te blijven bij de werkvloer.

*Enthousiast en betrokken*
Tientallen hotelkamers zijn door de heren piekfijn in orde gemaakt voor de ontvangst van de gasten. “Erg leerzaam om te ervaren hoe enthousiast en betrokken onze medewerkers zijn. Zij zorgen iedere dag weer voor een optimale beleving van gastvrijheid bij de gasten”, aldus Max Snoeren.

*Samenwerking verlengd*
Ook het hotelmanagement is uitermate tevreden over de hoge kwaliteit en de maximale gasttevredenheid die door de housekeeping-medewerkers van het facilitybedrijf wordt behaald. Onlangs werd de samenwerking met Boshotel Vlodrop, Kasteel Daelenbroeck en Hotel Roermond verlengd.

*Passie voor het vak*
Het initiatief werd zowel door de medewerkers als de klant zeer gewaardeerd. Ger Meijers ervoer hoe de medewerkers housekeeping alles op alles zetten om een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten: “Het is mooi om te zien dat iedereen zeer gemotiveerd is en passie voor het vak heeft. Wat opvalt is dat de medewerkers van CSU Albatros niet alleen schoonmaken, maar zich ook verplaatsen in onze gasten. Wat kunnen ze doen om het verblijf van de gasten nog aangenamer te maken?”.

~Op de foto (vlnr): Ger Meijers (general manager Kasteel Daelenbroeck), Max Snoeren (directeur CSU Albatros) en Bogusia Radomska (medewerkster housekeeping).~

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws